zaterdag 19 september 2015

Slaap! of *gaap*

Slaap is iets waar ik best een tekort van heb momenteel. Ik mag niet heel erg klagen hoor, want onze kleine man sliep eigenlijk prima, de eerste maanden stonden wel in het teken van krampjes, maar daarna ging het prima, met af en toe een uitzondering. Gelukkig kon ik toen nog de hele dag samen op de bank hangen, meeslapen met zijn slaapjes en zo verder...

Met een tweeling is het "ietsje" anders. Natuurlijk loopt onze kleine man ook rond, en hij doet inmiddels geen middagslaapje meer. Onze meisjes slapen wel prima, maar de laatste weken is het iets minder. Ik kan het zelf ook bijna niet geloven, maar September is pas voor de helft bezig en we lijken allemaal alweer toe te zijn aan een tweede verkoudheid van dit seizoen, dat wordt een lange winter ;)

Ze slapen over het algemeen goed en gelukkig hadden de meisjes nauwelijks last van krampjes... maar de weerstand moet opgebouwd worden en dat merken we, ze kunnen elkaar ook lekker wakker maken door het hoesten en proesten. Daarnaast is het ook gewoon zielig al die snotneuzen en het gehoest!

Nou draait er heel veel om geld in het leven, maar soms vind ik het dan weer jammer dat je "niet eens" een uurtje slaap kunt kopen voor €10 ofzo, dan zou ik nog meer besparen op andere dingen, haha! :)

1 opmerking: