vrijdag 18 september 2015

Shoppen!


Tegenwoordig ben ik niet meer zo van het shoppen... vroeger nog wel hoor! maar nu eigenlijk niet meer, het is verbazingwekkend hoe weinig je eigenlijk nodig hebt. 

Zoals jullie op mijn nieuwe blog hebben kunnen lezen, was ik afgelopen weekend een weekendje weg samen met mijn zus. En we hebben lekker gewinkeld ;) 

Zaterdag zijn we Zwolle ingegaan, winkeltjes gekeken, koffie gedronken en geluncht. En zondag gingen we naar Bataviastad. En ik vond het eigenlijk super leuk! 

Juist omdat ik eigenlijk nauwelijks ga winkelen, vond ik het deze keer erg leuk. Rustig alle winkeltjes bekijken en ik heb een aantal dingen gekocht die ik echt nodig had, en natuurlijk ook dingen die ik niet zo nodig had, dat heb je als je gaat winkelen ;) 

Wij besparen al ruim 3 jaar, en je komt op een gegeven moment op een punt waarbij de rek er een beetje uit is, dat is ook zeker 1 van de redenen om over te stappen naar een nieuwe blog, het gaat niet alleen maar over besparen. Ik ga ook weleens winkelen en daar geniet ik van, punt. 

Ik kan er ook niks aan doen, haha! :) 

Natuurlijk gaan we nog door met besparen, waar het kan, en waarop we zelf willen. De noodzaak is minder, maar we gaan er nog steeds mee door. Omdat het gewoon lekker is om geld te sparen en geld over te houden, en het fijn is dat we daardoor misschien in de toekomst wel kunnen verhuizen. En zodat we af en toe gewoon lekker kunnen shoppen zonder daar moeilijk over te doen, heerlijk! 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind shoppen op zich niet heel leuk, maar wel de gezelligheid van een dagje weg. En als je dan leuke dingen tegenkomt: mooi! Maar heel vaak heb ik of direct, of na een kledingstuk of drie, al helemaal geen zin meer om me steeds half uit te kleden. Overigens 'moet' ik soms ook wel, want dan is de rek er inderdaad wat uit. En het is ook niet zo dat ik nooit wat koop, maar ik zie vaak veel meer mooie dingen online en dat zijn dan ook regelmatig dingen die niet heel erg 'draagbaar' zijn, meer voor bepaalde gelegenheden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je het niet vaak doet is zo'n dagje shoppen best bijzonder!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen