zondag 20 september 2015

Last van teveel uitgeven

Hmm.. ik weet niet wat het opeens is, maar de laatste week geven we toch geld uit voor wat minder nuttige dingen en dan zeg ik het nog best voorzichtig ;) Het lijkt wel alsof ik samen met het afscheid van deze blog, afscheid neem van het consuminderen. Laat het niet waar zijn!!

Ik laat dat natuurlijk niet gebeuren, dus uiteindelijk komt het vast wel weer goed. Maar het geld vliegt er nu gewoon even uit, even wat meer opletten en nadenken over de uitgaven.

We gaan de laatste tijd wat vaker op pad, omdat de meisjes nu ook gezellig zijn als we met ze weg gaan, gaan we nu bijna iedere week wel ergens koffie drinken of lunchen als man vrij is. Heel gezellig, maar ook best duur. Toch blijven we dat nog even doen denk ik, het is voor mij echt een uitstapje momenteel (haha, nooit gedacht dat ik dat zou zeggen!)

De auto moest weer voor de APK en er "mochten" 2 nieuwe voorbanden onder... ook weer een flinke kostenpost.

Ik kocht nog wat dingen ivm mijn nieuwe blog.... Als ik video's ga opnemen is het wel leuk als er een leuke achtergrond is (hallo, decoratie...) en ik er zelf ook een beetje leuk uitzie... hallo nieuwe make-up! Het is toch wat allemaal ;)

Afgelopen week gingen we ook nog even naar het tuincentrum om, jawel, koffie te drinken. Ik geniet er wel echt van hoor! Maar die decoratie die je daar allemaal ziet staan... ik geef er gelukkig maar weinig om. Ik koop liever decoratie van heel goedkoop bij de Action ofzo, en voor de rest doe ik het met de spullen en dingen die we hebben, dat wordt vast ook wel mooi.

Door al deze kosten, en nog veel meer andere kosten zijn we nu toch echt aan het wachten op het salaris van man en mijn salaris (al kan ik dat natuurlijk al overboeken) en de kinderbijslag, nou... zo zie je maar, het is volgende week weer goed ;)

3 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar! En dan wilde ik deze maand nog omdopen tot savetember :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een beetje genieten op z'n tijd is soms meer waard dan het geld in je portemonnee!
  -Sara-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Samen met de kinderen op pad en even gezellig iets eten of drinken is toch echt niet nutteloos!! Waar leven we anders voor, alleen maar om te werken, nee toch?! Genieten hoort er ook bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen