maandag 21 september 2015

Netflix

Sinds we geen televisie abonnement meer hebben, hebben we wel een abonnement op Netflix genomen. Het scheelt veel geld om geen televisie abonnement meer te hebben, en we missen echt niks, ik blijf het zeggen ;)

Via verschillende apps kan ik programma's terugkijken en ik merk dat ik juist steeds minder programma's kijk. Gewoon omdat ik niet weet dat ze er zijn, en omdat ik veel televisie programma's niet zo interessant meer vind. Dat kan te maken hebben met het feit dat ik gewoon weinig tijd heb om iets te kijken en als ik dan een keer tijd heb, ik liever gewoon iets kijk waar ik echt blij van wordt!

Netflix wordt ik over het algemeen ook erg blij van, dus hoewel het duurder wordt (voor klanten geloof ik pas over een jaar) blijven we het zeker houden. Ik heb tijdens mijn zwangerschap verschillende series gekeken en ben nu, sinds de meisjes geboren zijn alweer bijna 7 maanden bezig met een serie, waarbij ik pas bij seizoen 2 van de 6 ben. Om even aan te geven dat ik gewoon weinig tijd heb ;)

Voor kinderen vind ik het aanbod ook erg leuk. Er zijn veel verschillende dingen en voor iedere leeftijd is er wel iets leuks te zien. Ook man kijkt regelmatig films en series, hij kijkt dan s'avonds later op de avond, want hij kan met weinig slaap de hele dag door, terwijl ik echt mijn slaap nodig heb... en hoe moeilijk het soms ook is om te stoppen met kijken, ik stop heel strikt om 21.45u zo dat ik nu rond 22.00u in bed lig... alles is een fase he?! haha!

Ik weet dat er tegenwoordig steeds meer van dit soort diensten komen, mensen kijken steeds minder tv, maar wel naar bijvoorbeeld programma gemist, op een tijdstip waarbij het hun uitkomt. Het enige probleem dat ik af en toe heb, is dat ik bij sommige programma's via de radio al hoor wie er naar huis is gestemd, dat is dan weer jammer ;)

Ik vind het dus een aanrader, weg met je televisie abonnement, en lekker series en programma's kijken wanneer jij dat wilt. Of natuurlijk meer tijd aan iets anders besteden, dat kan ook...

5 opmerkingen:

 1. Ik snap dat je weinig tijd hebt met de twee kleine meisjes en een grotere zoon.
  Hoewel ik ook graag naar reguliere tv kijk, genieten we ook echt van Netflix. We kijken graag series en films samen. Lekker in bed wanneer dochter naar bed is. Onze laatste favoriet was Homeland en we wachten nu met smart op seizoen 4. De kinderen kijken er ook graag naar en het makkelijke is dat zij ook op de tablet of mobiel kunnen kijken. De kosten heb ik er graag voor over. Een keer in de maand naar de film is veel duurder. Hoewel dat natuurlijk af en toe ook enorm leuk is.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ook netflix, ik ben de enige die niet kijkt en de enige die nog wat tv kijkt, zoals Penoza en Heel Holland Bakt, verder weinig tv aan hier.
  Man en kinderen kijken dus ook Netflix

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook proxmate geinstalleerd, hiermee kan je ook de amerikaanse series kijken, mocht je ooit veel tijd over hebben een leuke tip :-)

  groetjes

  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Netflix heeft ook ons hart gestolen :-D wij hebben een abonnement waarbij 3 personen tegelijk kunnen kijken dus we delen dan ook de kosten.
  Zelf ben ik niet zo'n tv kijker maar een leuke film of serie op netflix vind ik wel wat zeker toen de zomertijd bezig was en er helemaal niks op tv was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ook Netflix, maar ik hou ook nog steeds van gewone tv.
  Vandaag een nieuwe serie ontdekt op Netflix: miss Fisher.
  Een vrouwelijke detective in het Australië van de jaren 20 van de vorige eeuw. Helemaal mijn ding :-) oh, had ik maar meer tijd...

  BeantwoordenVerwijderen