woensdag 9 september 2015

Een nieuw weekmenu!

Deze week is een rommelige week qua eten. We eten veel buiten de deur en in het weekend ben ik weg en eet ik dus niet thuis, toch hebben we weer een mooi weekmenu kunnen samenstellen...

Maandag 7 September;
Griekse salade (vegetarisch)
Het is niet echt weer voor een salade, maar we kregen een krop sla van mijn ouders omdat zij er 1 over hadden, dus die wilden we op tijd opmaken.

Dinsdag 8 September;
Restje Griekse salade met een pizza (vegetarisch)

Woensdag 9 September;
Man moet een extra avond werken en ik eet met mijn ouders en de kinderen eierragout (vegetarisch)

Donderdag 10 September;
Aardappels met wortels en een burger

Vrijdag 11 September;
Man eet op zijn werk en ik eet met mijn ouders

Zaterdag 12 September;
Ik ga een weekend weg met mijn zus :) Man moet werken, dus passen mijn ouders op, ze eten samen Chinese kip

Zondag 13 September;
Uiensoep met een broodje (vegetarisch)

We eten dus weer ongemerkt best veel vegetarisch, dat hebben we niet bewust zo gedaan, maar het blijkt weer eens dat er heel veel lekkere vegetarische gerechten in ons eetpatroon zijn geslopen.


3 opmerkingen:

 1. Je hebt toch maar lieve ouders. Misschien dat zij wel vlees eten en dan heb je toch je portie vlees weer gehad. Voor mij hoeft dat ook niet zo. Steeds minder een vleesliefhebber. Een klein stukje is genoeg voor mij en de rest schuif ik door naar manlief en de kids. Die vinden het heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb inderdaad hele lieve ouders! Ze doen ontzettend veel voor ons en helpen heel erg veel, dat is super fijn nu we het zo druk hebben, daar ben ik ze heel dankbaar voor :)

   Samen besparen

   Verwijderen
 2. onze dochter is vegetarisch, daar heeft ze zelf voor gekozen toen ze een jaar of elf was. Maar ik maak vaak hetzelfde wat wij eten bijvoorbeeld chili con carne met vegetarisch gehakt.

  BeantwoordenVerwijderen