dinsdag 18 augustus 2015

Whaaaa, de kracht van marketing!


Wij hebben inmiddels al een tijdje een nee/nee sticker op de brievenbus, en dat scheelt wel geld! Ik krijg geen folders meer met aanbiedingen die ik eeeeecht niet mag missen, ik mis ze gewoon niet, punt.

De Ikea is wat dat betreft best wel slim, je kunt lid worden van de Family, waardoor je in het restaurant gratis koffie en thee kan drinken. Maar, dan krijg je dus wel een geadresseerd Ikea boek vol met nieuwe producten en handige dingen. 

Wij kregen dus vorige week ook het nieuwe Ikea boek en daar ga ik natuurlijk toch in bladeren. Toen ik het uit had, zat ik vol met ideeën voor ons huis, als we hier blijven wonen kunnen we wel eens sparen voor een nieuwe keuken of de badkamer iets opknappen... en het wordt dan ook weleens tijd om een grote jongens kamer voor onze kleine man te maken... oww en als we dan gaan kunnen we daar wel weer eens lekker eten, je krijgt bij een maaltijd voor volwassenen zelfs gratis biologische babyvoeding!! GRATIS!!! ja echt.... 

Zo gratis is het natuurlijk helemaal niet, want je moet wel eerst een maaltijd voor volwassenen kopen en als je in de Ikea bent dan loop je echt niet met lege handen langs de kassa, althans ik niet! 

Dus toen ik weer uit dromenland kwam, besloot ik om er wel weer eens heen te gaan, maar nu nog even niet, want er zijn vast veel meer mensen die enorm goede ideeën krijgen van het Ikea boek, en dan is het zo druk, dan wil ik er niet dood gevonden worden ;) 

Wie wilde er ook naar de Ikea racen? :) 

Like Samen Besparen op facebook! *klik*

9 opmerkingen:

 1. Ik heb het boek heel bewust aan mijn dochter gegeven voor haar vliegtuigjes-project. Zo kom ik niet in de verleiding.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dit weekend geweest en het was idd erg druk!! Maar ik heb niks gekocht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het boek volgens mij nog niet uit de brievenbus gehaald. Das ook effectief :P Zelfde doe ik vaak met folders, die verzamel ik eens in de maand ofzo en sorteer ik op wat wel of niet in de kattenbak kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik het boek vooral om de naam van bv ladenkast op te zoeken die ik binnenkort wil en dan ga ik op MP gericht zoeken. Is vast niet de bedoeling van Ikea.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nee, voor het eerst in jaren niet, vond het boek niets aan , mijn huis is overvol niets nodig, en ik zal best een keertje gaan of niet ! Het is ieder geval geen moeten meer.
  Vond de prijzen ook niet meer van o jee dat is goedkoop!

  liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mmmmmmmmmmmmmmm nieuwe Ikeagids ligt al in de papier kliko.
  Errug drukke foto's waar ik wat moe van werd.

  groet,
  Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ikea is leuk :) Wij gaan ook zo nu en dan, voor gratis koffie, een ijsje en de kinderen in småland (dat is hier niet zo'n heksenketel als in NL, als er 10 kinderen zijn is het al DRUK). Maar meestal gaan we als we iets nodig hebben (Kaarsen, batterijen, bierflessen, gloeilampen, papier... van die 'niet leuke' dingen, haha) maar ik loop ook gewoon met lege handen door de kassa... alles wat ik meesleep aan 'leuke dingen' ben ik toch zo weer zat... duurde een paar jaar om daar achter te komen, maar 't is zo ;) Veel plezier bij ikea!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Petje af voor de catalogus als die zo'n opruim en inrichtings drang oproept : ) Dat doen ze goed bij Ikea. Ik moet hem zelf nog lezen, maar ik denk dat ik mijn autosleutels eerst maar even ergens verstop.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ikea is zeker leuk en ik mag er ook graag af en toe mijn spulletjes kopen, maar dat boek gaat bij mij linearecta de kliko in ;-)

  BeantwoordenVerwijderen