woensdag 19 augustus 2015

Aan de wandel

Leuke dingen hoeven niet perse geld te kosten, dat weten we inmiddels wel! De laatste tijd ben ik lekker veel aan het wandelen, het is makkelijk, het kan overal en ik vind het leuk.

Ik ben er eigenlijk weer mee begonnen om de allerlaatste zwangerschapskilotjes eraf te krijgen, dat zijn er nu nog 2, dus veel is het niet, maar ik wil ze er wel nog afhebben. Ik vind het ook belangrijk dat kinderen lekker buiten komen, spelen, rennen (als ze ouder zijn) en lekker wat frisse lucht als ze nog klein zijn.

Inmiddels probeer ik ruim 10.000 stappen per dag te halen, en hoewel dat niet altijd lukt, lukt het steeds vaker wel. Ik merk ook dat ik steeds verder wandel.

Ik doe geen speciale wandelroutes hoor! Ik stap de deur uit en we kijken wel waar we uitkomen. Door de buurt, door het bos, ik vind het prima, en onze kleine man stapt lekker mee, of "fietst" mee op zijn loopfiets. We stoppen natuurlijk ook regelmatig bij een speeltuintje waar hij zich lekker kan uitleven :)

Dus bijdeze een goede bespaartip; zeg de sportschool op en ga lekker naar buiten, wandelen maar :)

3 opmerkingen:

 1. 10.000 stappen is toch altijd zo'n 7 tot 8 kilometer. Best ver met een loopfietsje :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, onze kleine man loopt natuurlijk niet de hele dag achter me aan, ik probeer zelf die 10.000 stappen te halen.
   Op zijn loopfietsje gaat hij wel supersnel, hij kan met gemak 3-4 km "meefietsen" met ons!

   Verwijderen
 2. Een van de betere tips! Gezond en levert geld op. Wij hebben de afgelopen weken alweer enkele tientallen fietskilometers gemaakt die we ook wel eens met de auto deden. Stuk beter zo!

  BeantwoordenVerwijderen