zaterdag 22 augustus 2015

Vakantie!

We zijn afgelopen week lekker op vakantie geweest, gelukkig kon ik wat blogs van tevoren schrijven zodat er voor jullie genoeg te lezen was ;)

We gingen samen met familie een weekje naar Drenthe, en dat is toevallig ook waar we graaaaag heen wilden verhuizen, totdat de bank vervelend deed ;) Maar wat was het weer prachtig, geweldig om daar te zijn! Nu willen we natuurlijk nog liever daarheen, maar wie weet wat de toekomst brengt.

De vakantie was heel gezellig. Fijn om weer even samen te zijn en hoewel er genoeg handjes waren om te helpen was het met de meisjes natuurlijk gewoon keihard doorwerken ;) Baby's hebben er geen boodschap aan dat je graag in de zon wilt zitten... al is dat wel gelukt hoor!

1 van de meisjes werd flink verkouden en nu we weer thuis zijn begint de ander lekker te hoesten, maar we gaan het wel zien verder. De vakantie was lekker wandelen, naar de speeltuin, fietsen, naar Plopsaland en de meisjes konden lekker op het gras liggen in de tuin bij het huisje. We zijn weer naar een bungalowpark geweest, ik blijf het echt ideaal vinden met kinderen. Er wordt van alles georganiseerd en er zijn heel veel speeltuintjes en leuke dingen. Voor onze kleine man weer erg geslaagd!

We zijn dit jaar nog niet met ons gezin alleen op vakantie geweest, dat wilden we wel graag, maar we twijfelen nu of we niet beter kunnen wachten tot volgend jaar. Dan zijn de meisjes wat groter en gaat alles waarschijnlijk een stukje makkelijker. Dan hoeven we niet de hele dag flesjes te geven en een hele volksverhuizing te organiseren ;)

We zijn nu in ieder geval weer thuis en hebben een heerlijke week gehad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten