vrijdag 28 augustus 2015

Nieuwe challenge of niet?!


De zwerfvuil challenge is inmiddels afgelopen, ik blijf er natuurlijk wel mee bezig, net als de vorige verkoopchallenge, het blijft toch in mijn systeem, dus dat gaat prima. 

Ik twijfel over een nieuwe challenge, ik kreeg een aantal leuke suggesties!
* Elke dag een half uur tijd voor jezelf;
Die is voor mij momenteel echt heel erg lastig, maar daardoor ook wel weer een echte challenge. Als de kindjes s'avonds vroeg in bed liggen heb ik nog wel wat tijd, maar soms is het gefrut en dan wil ik gewoon naar bed als ze eindelijk allemaal slapen ;) 

* Een maand lang alleen maar producten van eigen land eten.
Dat vind ik ook wel een moeilijke! Wij eten meestal voornamelijk al veel met de seizoenen mee, dus veel producten uit Nederland, maar om alleen maar dingen uit eigen land te eten, dan moet ik wel wat meer biologisch en lokaal gaan kopen, ik vrees dat dat nu even niet haalbaar is, om met alle kindjes alle markten enzo af te lopen, maar ik ga deze challenge onthouden voor de toekomst, het lijkt mij erg leuk om een keer te doen! (misschien als de kleine man op school zit, dan heb ik gelijk meer tijd voor boodschappen enzo) ;) 

Ik zat zelf te denken aan een challenge die te maken heeft met het opruim project. Tijdens de zwangerschap wilde ik ons hele huis al van onder tot boven uitzoeken, maar door de bedrust is dat niet gelukt. Nu is het toch echt tijd om te doen, want ik wordt gek van de spullen! Ik doe het wel op mijn gemak, dus het kan gerust een aantal maanden gaan duren, maar dat maakt niet uit, ik heb geen haast! 

Ik ben een beetje bang dat ik door hier een challenge aan te hangen een beetje een "moeten" gevoel erover krijg. Het moet natuurlijk wel echt gebeuren, maar ik neem er graag de tijd voor. 

Ik twijfel dus nog even verder of ik een nieuwe challenge start, misschien is het weer tijd om te gaan werken met maanddoelen, dat ging in het verleden ook erg goed, en dat is misschien wat meer behapbaar. Ik hou jullie op de hoogte van de plannen ;) 

2 opmerkingen:

  1. Goed dat je de zwerfvuilchallenge ook nu nog volhoudt! Of tenminste, dat je dat nog steeds doet. Ik ben benieuwd of je nog een andere optie vindt die je helemaal aanstaat, vast wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik je post zo lees, spreekt het opruimen je het meest aan. Dus ik zou die kiezen. En dan inderdaad in stappen doen.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen