zaterdag 15 augustus 2015

Bijna €1000!

Ik verkoop regelmatig spullen die we niet meer gebruiken, onder het mom van minder spullen in huis lukt dat aardig. Hoewel er regelmatig veel spullen bijkomen, heb ik het idee dat het toch steeds ietsje leger wordt.

Dit is het eerste jaar dat ik bijhoud hoeveel ik hier eigenlijk aan verdien, want het is soms best een tijdrovend gedoe, mensen die bieden en niet meer reageren, of mensen die mailen en niks meer laten horen... af en toe heb ik er flink genoeg van, dan kun je sommige dingen wel 20 keer opnieuw plaatsen.

Maar al met al lijkt het toch aardig wat op te brengen. We hebben dit jaar tot nu toe bijna voor €1000 verkocht!! Wauw! Dat is het enige wat ik erover kan zeggen.

Nou heb ik wel 10 weken extra mijn best gedaan toen ik de verkoopchallenge bedacht, dus er zit ook redelijk wat tijd in, maar dit levert dus ook iets moois op!

We hebben het bedrag natuurlijk gedurende het jaar gekregen, dus niet in 1 keer, maar zo hebben we ongemerkt toch een mooi extraatje binnengeharkt.

We hebben nog genoeg dingen die we kunnen proberen te verkopen, maar ik moet veel dingen nog uitzoeken, daar is nu nogal weinig tijd voor. Ik probeer elke keer een klein stukje te doen, en dat werkt eigenlijk ook wel prima.

De rest van het jaar blijf ik het natuurlijk bijhouden... ik heb nu aardig wat grotere spullen verkocht, dus ik weet niet precies op hoeveel ik zal eindigen, laat ik het doel maar stellen op €1200,- ik ben benieuwd :)

Like Samen Besparen ook op Facebook! *klik*

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooi resultaat! ik probeer ook wel eens iets te verkopen, maar met wisselend succes. Sommige mensen houden zich inderdaad niet aan de afspraken en dat is vervelend en tijdrovend.
  Wat ik me nu eigenlijk afvraag: welke spullen verkopen het beste bij jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja veel mensen op marktplaats zijn echt aso. Ik vraag me af of ze zelf ook zo behandeld zouden willen worden, ik denk van niet. Ik heb maar besloten me er niks meer van aan te trekken. ;) maar een beetj moe wordt je er some wel van.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat gaat hard zeg! Super dat jullie al zoveel verkocht hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk he om alles bij te houden. Ik doe het sinds december 2006 en heb al meer dan 10.000 "verdiend" aan spullen die ik niet meer nodig heb. Vroeger boden mensen alleen als ze het ook wilden hebben, maar tegenwoordig lijkt het wel dat er meer mensen bieden en niks meer van zich laten horen dan dat er wel wat verkocht wordt. Ik laat me er niet meer gek door maken. Helaas, dan maar voor een ander. Het scheelt denk ik ook wel dat de verzendkosten echt enorm gestegen zijn. Vroeger kon iets per post voor 1,76. tegenwoordig is het voor hetzelfde gewicht al 2,76. En als iets niet verkoopt na een poos, breng ik het naar de kringloop. Ruimt in ieder geval lekker op.

  BeantwoordenVerwijderen