vrijdag 5 juni 2015

Warm!!

Het wordt vandaag tropisch warm, althans dat is de voorspelling.... Het is altijd maar afwachten ;)
Voor de mensen die in de vakantieperiode lekker thuis blijven hoop ik dat er nog veel meer mooie dagen aankomen, we hebben er immers lang genoeg op gewacht!

Maar ja... Wat doe je dan op zo'n dag? Vooral met kinderen is het vaak even kijken. Met de meisjes blijf ik vandaag in ieder geval zoveel mogelijk binnen. De hitte is nog veel te warm voor hun, ik leg ze in hun luier en zorg dat ze voldoende melk drinken, meer hebben ze toch niet nodig ;)

Kleine man moet natuurlijk wel vermaakt worden, maar dat hoeft niet veel te kosten. De afgelopen mooie dagen zat hij heerlijk te spelen in de zandbak en met een emmer water. Inmiddels staat er een zwembad in de tuin... We hadden namelijk steeds zo'n klein opblaasbadje, die we al een aantal jaar gebruiken, maar man heeft dit jaar een enorm opblaaszwembad gekocht, niet echt zuinig, maar de bedoeling is dat we hier ook flink wat jaren mee vooruit kunnen ;)

Het grote toverwoord vandaag is dus water! In een emmer, in een zwembadje, in een stel waterballonnen of in een waterpistool... Daar vermaken de kinderen zich het beste mee. En ook je vriezer kan vandaag niet vol genoeg liggen met ijsjes. Waterijs, ijslolly's etc etc een flinke kan water met ijsblokjes is ook lekker verkoelend en zo komen we de dag wel door.

Wat zijn jouw plannen voor vandaag??

5 opmerkingen:

 1. Ik weet het nog niet zo goed. Ik denk dat ik vanmiddag buiten ga zitten lezen. Als het niet te heet is tenminste.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Euh...niets meer. Ik beweeg me niet vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik sluit mij op in huis met alles gebarricadeerd tegen de zon en doe niks anders dan behalve wat lezen en een middagdutje doen. En verlangen naar morgen als het weer koeler is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier is het alweer bewolkt.. Ik ga lekker lunchen met een vriendin:) Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wij hadden i.p.v. een zwembadje een opblaasboot, veel steviger dan een zwembadje en gaat daardoor veel langer mee

  BeantwoordenVerwijderen