dinsdag 2 juni 2015

Onze favoriete producten!

Vaak heb je bepaalde producten die je in een periode heel veel eet... totdat je er een keer weer helemaal klaar mee bent, dat vind ik altijd zoiets raars! Maar het gebeurd meestal wel... ik denk dat het echt zo is dat je ergens teveel van kunt eten en dat het dan gaat vervelen.

Dit zijn momenteel onze favoriete producten;

* Cruesli
Niet echt een gezond ontbijtje, maar wel erg lekker. De cruesli van de Lidl met chocolade en nootjes is heel erg lekker!

* Chocolade met nep "oreo"
Ken je die oreo koekjes? Erg lekker! Bij de Lidl (alweer) hebben ze chocoladerepen met die koekjes erin, natuurlijk dan wel de nep variant... en hoewel het erg slecht is, want zo raak ik de laatste zwangerschapskilo's natuurlijk nooooooit kwijt, maar af en toe mag het best en is het zoooo lekker! :)

* Granola
ik deelde laatst al het recept met jullie, maar ook granola is erg lekker voor het ontbijt.

* Asperges
Ik ben heel blij dat het aspergeseizoen er alweer is. Wij zijn dol op asperges, eigenlijk eten we ze te weinig, want ik vind ze toch wel prijzig, maar daardoor is het extra genieten als we ze wel eten.

* Aardbeien
Vooral onze kleine man vindt aardbeien heel erg lekker. Vorige week at hij een bak van 500 gram op in een dag :O

* Bakmixen, maakt niet uit welke
Onze kleine man vindt bakken heel erg leuk, ook s'avonds helpen met koken is een groot feest. Ik neem nu regelmatig een bakmix mee met de boodschappen, zodat hij weer kan bakken met ons.

Wat zijn jullie favoriete producten op dit moment?!

Like Samen Besparen op facebook! *klik*

6 opmerkingen:

 1. Verse kokos en avocado...allebei gezonde dik makers...WMT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk die oreo chocoladerepen van de Lidl. De boerenleverworst van hen is ook altijd in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pure chocoladepasta...Jammie! Havermout eet ik momenteel ook veel. En oude kaas vind ik ook zalig! Kan mij niet schelen of het dik maakt en of het wel of niet gezond is. Ik laat het er allemaal niet voor staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Graskaas, en inderdaad asperges! Maar net als jij vanwege de prijs niet te vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Havermout (dat had ik echt nevernooitniet gedacht, het klinkt ouderwets smerig, maar Meneer heeft 'De Voedselzandloper' gelezen, en het blijkt eigenlijk een soort van lekker in combinatie met fruit, en ik voel me er ook nog eens goed bij)
  Bananen
  Appels (Wonky)
  Zoute sticks

  BeantwoordenVerwijderen