zaterdag 13 juni 2015

Goed nieuws!


Het was nog even geheim, maar nu kan ik het goede nieuws eindelijk met jullie delen, man heeft een nieuwe baan per 1 Juli! 

Hij heeft een baan waar hij het op zich wel naar zijn zin had, maar wilde toch iets anders. Eind vorig jaar kreeg hij van zijn nieuwe werkgever al een aanbod, maar de uren kwamen niet helemaal overeen en daardoor besloot hij om bij zijn huidige baan te blijven. 

Uiteindelijk werd hij toch weer benaderd. Maar deze keer voor een hogere functie en met de gewenste uren, dat kon dus niet beter! Het is ook nog eens iets dichter bij huis, dus een kortere reistijd (niet heel veel, maar het is toch weer mooi meegenomen) 

Financieel wordt het ook even een ander plaatje. Doordat de functie hoger is, gaat hij er qua salaris mooi op vooruit, dus dat is heel erg mooi meegenomen! 

Natuurlijk bedenken we dan gelijk wat we met het extra inkomen moeten gaan doen. We hebben eigenlijk niet echt wensen, we kunnen wel door blijven sparen, maar dat is soms ook zo saai ;) Ik denk dat we toch eindelijk maar eens gaan beginnen om de hypotheek extra af te lossen... ik weet dat we dit al jaren roepen, maar toch ;) wie weet komt het er nu een keer van ;) ;) 

In ieder geval erg mooi nieuws en dat terwijl iemand anders die heel dicht bij ons staat, afgelopen week zijn baan verloor... ontzettend oneerlijk en we waren allemaal best even van slag. Maar dat komt ook zeker weer goed, we staan als familie helemaal voor ze klaar (ze lezen vast mee, dus ze weten waarover ik het heb) ;) 

Let op! Vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen met de give-away op Facebook! *klik*

9 opmerkingen:

 1. Wat een fijn nieuws! Ik werd gewoon blij van je berichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!

  Ik ben benieuwd naar jullie aflosverhalen...!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn, gefeliciteerd. En hopelijk vind jullie familielid snel een andere baan.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super goed nieuws. Dat hoger loon zal zeker nog wel van pas komen als de kinderen wat groter worden, ik spreek uit ervaring ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je man een nieuwe baan naar zijn zin gevonden heeft, proficiat hoor!

  BeantwoordenVerwijderen