dinsdag 30 juni 2015

Cadeaus....

Ik wordt heel erg blij van cadeaus geven, vooral als het iets is waar iemand erg blij mee is! Ik probeer vaak een cadeau te geven dat echt bij de persoon past en hoop daarmee iemand extra blij te maken.

In de praktijk blijkt dat er vaak cadeaus worden gegeven waar vooral de gever blij van wordt (dat heb ik weleens ergens gelezen) dus daar probeer ik op te letten ;)

Binnenkort ben ik weer jarig, dus ik ben al langzaam aan het bedenken wat ik zou willen hebben...

Toen wij begonnen met besparen wist ik nog wel veel te vragen. De jaren daarna schreef ik gedurende het jaar een aantal wensen op en had ik ook een mooi lijstje, maar inmiddels heb ik niet zoveel wensen meer ;) Als ik iets graag wil hebben, dan koop ik het namelijk gewoon, en dat zijn geen frutsels oid meer ;)

Mijn ervaring is dat mensen toch graag iets willen geven, en dat begrijp ik wel, want daar wordt ik dus zelf ook blij van, daarom ben ik toch een klein lijstje aan het maken. Tot nu toe heb ik 2 dingen, waarvan ik over 1 ding nog twijfel....

1. Regenton, dat lijkt me ideaal in de tuin om de plantjes water te geven.... zo een met een kraantje is ook leuk voor de kinderen om mee te spelen. Kinderen vinden het heerlijk om met water te klungelen heb ik inmiddels geleerd!

2. Een hooimadam. Als ik stoofvlees maak, zet ik het niet de hele middag op het gas, maar gaat het gewoon onder ons dekbed... helaas is dat de laatste winter fout gegaan en ging een stuk van de inhoud van de pan over ons bed in plaats van onder het dekbed, oeps! Daarom lijkt een hooimadam me toch wel handig.

En verder weet ik het dus nog niet! Dat wordt nog even goed nadenken!

Weet jij een leuk cadeau voor een jonge moeder, milieubewust en die alles al heeft ;) Laat even een reactie achter! :)

Like Samen Besparen op facebook! *klik*

10 opmerkingen:

 1. Ik vraag meestal knutselspul, of een b.ladcadeau. Ik vind de tijdschriften veel te duur maar op deze manier is het wel leuk. Laatst was er een aktie van 2e gratis. Daar heb ik een aantal van ingeslagen, voor mijzelf en voor mijn vriendin die bijna jarig is.
  En voor de rest krijg ik geld. Want net wat je zelf zegt als je iets wilt koop je het zelf al wel. En ik hoef geen huishoudelijke apparaten op mijn verjaardag. Dat koop ik wel als ik het nodig heb.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een regenton vind ik ook leuk, maar die zijn nog best duur vind ik. Dus niet zo'n heel makkelijk klein cadeautje wat dat betreft.

  <a href="http://www.huisvlijt.com>Huisvlijt</a>

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een regenton lijkt mij ook ideaal! Goed idee om dat voor je verjaardag te vragen! Wat ook leuk is om te krijgen vind ik is een dinerbon of een ander leuk 'ervaringscadeau'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een regenton is inderdaad een super leuk cadeau! Misschien is het iets te duur voor één persoon om te geven, als je dan uitzoekt welke je wil hebben en dan cadeaubonnen vraagt voor die winkel? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hm klinkt leuk :-)
  Ik heb beide, nouja geen hooimadamme maar een wonderbag, dat is net zoiets, maar dan buy one=give one :-)
  gebruik hem regelmatig, maar het zou vaker kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bon voor een High Tea met vriendin/zus/moeder/man? Dinerbon voor gezellig avondje uit? WMT

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vond het ook erg leuk om een tijdschriftenbon te krijgen! heb hiervoor proefabonnementen afgesloten op libelle en margriet (en kwam er achter dat ik eigenlijk vriendin leuker vindt) maar hierdoor heb ik vooral geleerd dat ik er toch geen tijd voor heb en een weekblad dus echt te veel is voor me haha. maar heb nu wel een paar bladen te lezen liggen.. lekker in bad of met dat prachtige weer eens in de tuin als de kids lekker spelen. ze lopen niet weg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allebei leuke cadeaus! Een iets mooier tijdschrift, je kan er inspiratie opdoen voor activiteiten (met kinderen of de tuin bij voorbeeld) en het later doneren aan een ziekenhuis of doorgeven aan een vriend(in).
  Dingen die eet, drinkt of gebruikt, kortom wat weer opraakt, zoals wijn, lekkere noten, handwerkspullen. Bon van een tuincentrum voor een appelboom, kersthuisjes of i.d., bloembollen, mooie potten.....
  Alvast een prettige verjaardag,groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, een regenton.
  Ik kreeg voor mijn verjaardag een lunch met wandeltocht met de gulle gever, en ook een fietstocht met koffie met een vriendin. Dat vind ik super leuke cadeaus. Gr, C.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tijdschriftjes vind ik vaak luxe dat is misschien leuk.. als je het leuk vindt om voor je gezinnetje wat lekkers en gezonds te maken zijn de kookboekjes van 'Smakelijck' ook heel leuk! €25 p/st, er zijn er 2, een voor zoet en een voor avondeten

  BeantwoordenVerwijderen