woensdag 20 mei 2015

Weekmenu week 21

Vorige week liep de week heel anders dan gepland. We hadden veel restjes over en daardoor aten we een aantal maaltijden niet. Daarnaast gingen we zondag weer lekker samen uit eten, dus er zijn veel maaltijden doorgeschoven! 

Maandag 18 Mei;
Aspergetaart, (vegetarisch) 
dit was het recept uit de huidige Allerhande van Albert Heijn. We vonden hem wel lekker, maar niet geweldig, dus volgende keer eten we weer gewoon asperges met ham, ei en aardappeltjes 

Dinsdag 19 Mei;
Uiensoep met een broodje (vegetarisch) 

Woensdag 20 Mei;
Vriezerdag! 
We eten vandaag de vriezer wat meer leeg. Er liggen nog poffertjes, pizza, pasta en rijst met kip, dus iedereen mag kiezen. 

Donderdag 21 Mei;
Aardappels met sperziebonen en een worstje 

Vrijdag 22 Mei;
Man eet op zijn werk, ik eet met de kinderen, mijn ouders en mijn zus. 
We eten aardappels met wortel, pastinaak, spekjes en feta uit de oven

Zaterdag 23 Mei;
Pasta met groenten en tomatensaus (vegetarisch) 

Zondag 24 Mei;
Kip met rijst en wokgroenten 

De boodschappen van vorige week;
Deen, weekboodschappen; € 33,76 
Albert Heijn, extra boodschappen; € 9,88
Moederdagcadeautje € 2,95 

Totaal; € 46,59 weer prima binnen budget! 

Wat eet jij vanavond? 

Like Samen Besparen ook op Facebook, je bent van harte welkom! *klik*


3 opmerkingen:

  1. Wij eten een varkenshaasje met sla en gebakken aardappels. Er is ook nog een restje zelfgemaakte appelmoes. Als toetje eten we aardbeien.
    Nic

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij eten de rest van gisteren op: peulvruchtenpannetje met spelt er door.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij eten volkoren spaghetti met rode saus (met wortel, ui, prei, tomaat) en gehakt

    BeantwoordenVerwijderen