vrijdag 29 mei 2015

Week 22....

Jeetje, opeens werd ik een soort van wakker toen ik afgelopen week bij Valhalla las dat straks de dagen weer korter worden... he?! Ik begreep het even niet totdat ik me bedacht dat de langste dag van het jaar al snel dichterbij komt.

Na de geboorte van onze kleine man leefde ik voor mijn gevoel ook een paar maanden terug en dat heb ik nu dus precies hetzelfde! Voor mijn gevoel is het ergens eind Maart, begin April ofzo... maar het is gewoon al bijna Juni! Dat betekend dat het jaar alweer bijna voor de helft voorbij is.. dat klinkt raar ;)

Het betekend ook dat het einde van de verkoopchallenge in zicht is. Deze week heb ik helaas niks bijverdiend, want ik heb er gewoon even geen tijd voor. Maar er zijn wel zeker dingen weggegaan. Vanmiddag komt een zwangere vriendin langs en ik ga haar blij maken met twee kruiken en nog wat ander babyspul wat hier al niet meer gebruikt wordt.

Verder heb ik deze week tijd gehad om weer wat spullen uit de schuur verder uit te zoeken. Ik schiet echt voor geen meter op, maar opgeruimd is opgeruimd zullen we maar zeggen. Uiteindelijk is het vast wel te zien dat ik bezig ben geweest ;) En wie weet heb ik over een aantal jaar het hele huis gedaan ;) *sarcastisch hoor*

Onze meisjes zijn nu ook alweer bijna 14 weken. Er wordt nog niks gedaan qua omdraaien (hun grote broer was iets sneller, maar die werd ook pas met 41 weken zwangerschap geboren) maar ze zijn heel druk met lachen en er wordt al een beetje gespeeld. Soms probeer ik ze groot te kijken, want die kleintjes zijn wel heel bewerkelijk en het is echt dubbel zo druk! Maar het is ook genieten hoor! Die babylachjes daar kun je echt van smelten. En als we samen thuis zijn dan is het heerlijk als er zo'n meisjes bij je ligt te slapen... ik weet inmiddels uit ervaring dat ze dat steeds minder gaan doen als ze ouder worden! :(

En zo vliegen de weken voorbij.. op naar onze trouwdag (ook alweer bijna een jaar geleden!) en naar mijn verjaardag... voor we het weten zitten we aan het kerstdiner ;)

Heb jij ook het gevoel dat de tijd zo snel voorbij vliegt? Waar merk jij dat aan?

Like Samen Besparen op facebook! *klik*

3 opmerkingen:

 1. Ik merk het aan de vakanties van de kinderen. Dan denk ik dat de voorjaarsvakantie er aan komt en dan blijkt dat de meivakantie te zijn!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, inderdaad... de tijd vliegt zeker voorbij: mijn oudste zoon is inmiddels al zestien! Geniet maar van je kleintjes, want voor je het weet zijn ze groter dan jezelf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel raar misschien, maar ik merk het als ik mijn medicijnen inneem. Voor ik het goed en wel door heb is er alweer een strip of doosje leeg. De tijd vliegt echt voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen