vrijdag 15 mei 2015

Verkoopchallenge week 6!

Week 6 van de verkoopchallenge is voorbij, en helaas... net als vorige week blijft de totale opbrengst op €187,50 steken.... Ik heb een aantal dingen die nog niet verkocht zijn, maar die blijven een beetje over, hoevaak ik ze ook op marktplaats gooi ;) De komende week nog een laatste poging met hele lage prijsjes en anders gaat het naar de kringloop.

Door een zieke peuter en zelf twee dagen op bed met koorts... schoot het niet echt op om nieuwe dingen uit te zoeken, maar er zit nog genoeg in mijn hoofd om te verkopen, dus de komende week moet er gewoon weer iets het huis uit. Gelukkig heb ik nog tot 12 Juni (tot de 10 weken) om de challenge mooi af te ronden.

Waar ik wel heel blij van wordt is de verkoopgroep op Facebook. Ik ben er, sinds het begin van de challenge lid van en er worden zoveel spullen aangeboden! Allemaal spullen die mooi weer door iemand anders gebruikt worden, goed voor het milieu en de portemonnee! Wij wonen wel in een grote stad en er zijn inmiddels ruim 22.000 mensen lid, dus er zijn veel mensen die meedoen. Ik kan me voorstellen dat het in kleinere steden of dorpen allemaal niet zo snel gaat.

Ik moet bekennen dat we ook al twee keer iets gekocht hebben via de verkoopgroep. De schade was bij elkaar €25,- dus eigenlijk moet ik dat bedrag van het totaalbedrag aftrekken. Het waren dingen die al een tijdje op ons lijstje stonden en die we dus mooi goedkoper hebben kunnen aanschaffen.

Misschien ben ik ook wel een beetje ongeduldig. Want een huishouden met een peuter en een tweeling van inmiddels 11 weken, is natuurlijk al best wel druk ;) Om dan ook nog het hele huis te willen "ontruimen" is misschien toch een beetje een te grote uitdaging.... maar ja, stoppen wil ik niet ;) dus dan maar op een lager pitje..... alles wat verkocht wordt is weer mooi meegenomen.

Like Samen Besparen op facebook! *klik*

2 opmerkingen:

 1. Poeh! met die kleine koters erbij vind ik het inderdaad best een prestatie om uberhaupt iets op marktplaats te hebben staan.
  Petje af!

  Gaat vast helemaal goedkomen met die challenge, en zo niet, dan ben je hoe dan ook goed bezig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die facebookgroep klinkt erg leuk zeg! Jammer dat je het bedrag niet omhoog hebt kunnen krijgen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen