vrijdag 1 mei 2015

Verkoopchallenge week 4.

De vierde week van de verkoopchallenge is inmiddels voorbij. Ook deze week heb ik flink verkocht. Daarnaast heb ik een tas met babyspullen die we al niet meer gebruiken klaarstaan voor een zwangere vriendin, dat ruimt allemaal lekker op!

Deze week verkocht ik nog een andere draagzak en een ipl ontharingsapparaat, bij elkaar leverde het maar liefst €107,50 op deze week! In totaal heb ik na 4 weken voor € 187,50 verkocht. Ik ben er uiteraard erg blij mee, het ruimt lekker op en ik verdien er ook nog iets mee... :)

Het geld gebruiken we niet specifiek voor andere dingen. We betalen er de boodschappen of andere dingen van en dat is te merken aan de betaalrekening, daar staat veel op, dus we kunnen deze maand mooi meer sparen, heel fijn.

De duurdere dingen om te verkopen raken inmiddels wel een beetje op, dat is natuurlijk jammer, maar ook vele kleintjes maken weer een mooi bedrag. Ik hoop dat ik in de vijfde week de €200,- passeer. Ik ga weer mijn best doen!

En natuurlijk hierbij weer even de link van mijn marktplaats winkeltje... *klik*

Hoe gaat het inmiddels met iedereen die meedoet? Wie o wie heeft straks de beste opbrengst en het leegste huis? ;)

Like Samen Besparen op facebook! Help mij aan de 200 likes... <3 *klik*

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het een flink bedrag! Dat is meer dan ik ooit heb verdiend via marktplaats!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow goed zeg! Ik heb deze week nog niets verkocht, ineens lijkt het niet meer te lukken :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow, wat jammer zeg! Gewoon doorgaan hoor! :)

   Verwijderen
 3. Wow, bijna 200 euro. Ik blijf nog steeds steken op €2,50. Niemand wil mijn spul :-P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook supergoed verkocht. Week 1 € 56,86. week 2 € 138,50 week 3 € 44,28 en week 4 € 41,06. Totaal € 280,00. Het feit dat ik besloot alle duplo te verkopen gaf het een flinke impuls. Dit was € 160,00. Was dan nog een prikkie voor hoeveel het was. Binnen paar uur verkocht. Ik verkoop graag snel dus houd lage prijzen aan. Gisteren weer drie advertenties geplaatst maar nog geen reactie. Eerste MP ergernis ook al binnen. Vorig weekend bood iemand binnen paar uur mijn vraagprijs op een tas. Moest opgestuurd worden. Echter na dinsdag geen enkele reactie of betaling. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen