zondag 19 april 2015

Week 16, kijk je mee?!

Man maakte mij weer jaloers... hij kocht een warme stroopwafel <3 

En dit had ik net opgeruimd... ;) 

Een vriendin at laatst spinazie soep, daar had ik nog niet van gehoord... of nooit aan gedacht, maar het lijkt me wel lekker! Ik zocht naar recepten en kwam deze tegen bij 24 kitchen. Een soep met spinazie, pijnboompitjes en geitenkaas... die gaan we binnenkort maar eens uitproberen! 

Het was heerlijk weer! Dus we zijn veel buiten geweest... en onze kleine man kwam erachter dat hij zo ook van de glijbaan afkon :)  

Man maakte deze mooie foto <3 

Deze repen kreeg ik van mijn ouders die vorig weekend op familiebezoek gingen in Italië. Ik ben gek op Nutella, dus dit vonden ze wel iets voor mij. Het zijn repen met brosse koek, gevuld met Nutella en extra nootjes... niet echt gezond maar echt heeeerlijk!

Like Samen Besparen op facebook!  *klik*

1 opmerking:

 1. Misschien dat manlief gewoon ook eens zo'n stroopwafel voor je mee moeten nemen in plaats van jaloers maken:-) Even in de magnetron en hij is weer warm.
  Leuk he als kinderen ontdekken dat ze andersom van de glijbaan kunnen, doen ze hier ook altijd. Ik verbeid ze wel om met het hoofd naar beneden te glijden want dat vind ik wat gevaarlijk.En gelukkig luisteren ze daar wel naar.
  Wat lief van je ouders om iets mee te nemen wat ze verwachten dat je dat lekker gaat vinden en dat het dat dan ook nog was. Het ziet er op het plaatje ook lekker uit, maar ik mag geen Nutella hebben. Jammer voor jou dus dat het hier (nog) niet verkocht word.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen