vrijdag 10 april 2015

Verkoopchallenge update... de eerste week!

De eerste week van de verkoopchallenge is voorbij, ik ben vorige week goed gestart met het plaatsen van 7 advertenties op marktplaats. Ik heb veel kleine babykleertjes van onze kleine man te koop en had verwacht dat ik die snel zou verkopen, maar helaas heb ik die allemaal nog!

Wil je een kijkje nemen in mijn marktplaats winkeltje? *klik* Ik zal hem regelmatig aanvullen ;)

Ik kwam er ook achter dat er een hele actieve facebookgroep in mijn woonplaats is waar veel wordt verkocht, ik heb daar ook dingen opgezet.

Natuurlijk zijn er inmiddels ook dingen verkocht!

Ik verkocht een stapel tijdschriften voor €7,50 en een fietskar voor €30,-
De totale opbrengst van week 1, is dus; €37,50

Het zou eigenlijk nog meer zijn, want ik heb een oude fiets in de facebookgroep gezet, met een bochel in het voorwiel, maar verder nog prima. Voor €25,- zou hij opgehaald worden, maar helaas... hij is nog niet verkocht. Misschien de komende week?

Al met al vind ik het een goed begin. We hebben verder weinig grote dingen, tot nu toe dan ;) Dus ik verwacht de komende weken iets minder binnen te halen. Hoewel het toch even meer moeite kost, ben ik wel blij dat we zo ons huis een beetje leger maken. Vooral via facebook kan het verkopen snel gaan, en dat is erg fijn! Ik heb ook even nagedacht over hoelang de challenge zou moeten duren. Ik denk dat 10 weken een mooi streven is, als ik dan nog dingen te verkopen heb, gaan we gewoon door :)

Voor diegenen die meedoen... hoe is jullie eerste week gegaan?

Like Samen Besparen op facebook! *klik*

11 opmerkingen:

 1. Door jou gemotiveerd zet ik elke dag een nieuwe advertentie online, ik heb al een tas vol speelgoed verkocht voor 30 euro! Bedankt voor die schop onder mijn kont. En nu maar hopen dat we flink wat verkopen en zo ruimte creëren in Huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je al wat verkocht hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig! Ik doe niet speciaal mee met de challenge, maar heb wel onlangs o.a. mijn tweede fiets en een extra paar skeelers online gezet en beiden verkocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Dat is jammer! Waarom ging het slecht? Hopelijk komende week beter!

   Verwijderen
 5. Niet slecht. En dertig euro voor een fietskar vind ik niet veel. Dus daar heb je vast iemand blij mee gemaakt.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vraag inderdaad geen hoge prijzen, dan raak je de spullen tenminste kwijt :) ze was er heel blij mee! Toevallig ook een tweeling moeder, dat was erg leuk!

   Verwijderen
 6. Ik heb de challenge ook opgepakt maar zonder blog. Van zaterdag tot en met gisteren voor precies €50 verkocht. Drie paar schoenen, een tas met bijpassende portemonnee en een paar Oilily rammelaars. Mijn doel zes weken lang voor minimaal €10 verkopen. Eerste week dus ruim gehaald. Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Al een tijdje had ik een TV en een versterker en speakers op MP gezet en faceboekregiopagina, werd wel naar gekeken en 2x te laag bod. Met pasen werd het plotseling druk en zijn beiden tegen goede prijzen op maandag verkocht!

  Nu de rest nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier helaas nog niets verkocht ;-(
  Maar ja, heb er dan ook erg weinig aandacht aan besteed.....

  BeantwoordenVerwijderen