zaterdag 11 april 2015

Vraag maar raak!


Ik blog nu al bijna 3 jaar en door die jaren heen heb ik heel veel geschreven! Ik merk dat mijn blog de laatste tijd een stuk persoonlijker wordt. Ik schrijf ook over de kinderen, de zwangerschap en ik schrijf inmiddels niet meer anoniem. 
De laatste tijd ben ik aan het nadenken hoe ik dit kan inpassen bij het "Samen Besparen" Die naam lijkt de lading van mijn blog niet helemaal meer te dekken, maar daarover een andere keer meer... 

Aangezien mijn blog toch persoonlijker is geworden, wil ik jullie graag de gelegenheid geven om mij (nog) beter te leren kennen! Daantje vroeg laatst ook of haar lezers vragen aan haar hadden en er zaten hele leuke vragen bij, dus ik kopieer haar idee... zou je iets van mij willen weten? Heb je een bepaalde vraag? Reageer en ik geef binnenkort antwoord.... 

Over vragen gesproken; De meest gestelde vraag de laatste tijd is met stip op 1;
Waar vind je momenteel de tijd om te bloggen? Met 2 baby's en een peuter.... Ik kan vooral zeggen dat het soms even zoeken is, en ik ook weleens s'avonds laat of zelfs s'nachts een berichtje klaarzet, omdat ik gewoon elke dag wil schrijven. Maar ik schrijf ook veel vooruit, als man thuis is, als de meisjes en onze kleine man even tegelijk slapen (heel soms!) dan pak ik mijn moment. Ik heb nu wel soms iets minder inspiratie, maar dat komt vanzelf wel weer. Ik blijf het nog steeds heel leuk vinden :) 

Dus ben je benieuwd en heb je een vraag? Vraag maar raak vandaag! 

Like Samen Besparen ook op Facebook! *klik*

5 opmerkingen:

 1. Ik lees je blog heel graag. Een van de eerste elke morgen.
  Mijn vraag is of er tweelingen in de familie voorkomen. Of is het gewoon toeval. Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee. Meteen een vraag dan maar:

  Wat vindt jij, naast je gezin, het belangrijkste in je leven?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk. 1e vraag. Hoe zet je eigenlijk blogs in vooruit klaar.
  2e vraag. In welke regio woon je. Ik vind het altijd leuk om te weten uit welk deel van het land de mensen wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn vraag zou ook zijn waar je in vredesnaam de tijd vandaan haalt. Ik heb een dochtertje van 10,5 week en kan werkelijk bijna geen tijd vinden om überhaupt mijn handen vrij te hebben zonder een draagdoek (Oké, dat is natuurlijk een eigen keuze), maar jij hebt twee ukkepukjes én nog een grote jongen! Respect hoor, dat je iedere dag een blog plaatst. Ik wilde dat ik zo'n discipline had! Genoeg in mijn hoofd om over te schrijven, maar het tikken van een blogje, daar vind ik maar weinig tijd voor.

  Een andere vraag dan: Hoe zijn de reacties als je buiten loopt met je tweeling? Ik ben zelf een van een tweeling en mijn moeder vertelde dat, toen wij nog ieniemienie waren, er zelfs foto's gemaakt werden van haar en ons in de kinderwagen, omdat men het zo bijzonder vond, zo'n tweeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe combineer je alles? Huishouden, kids, etc etc..... Ik heb een kleintje van 11 maanden en merk dat ik dit best lastig vind. Leuke blog heb je!!

  BeantwoordenVerwijderen