vrijdag 24 april 2015

Verkoop Challenge update week 3

Ik ben nu drie weken bezig met de verkoop challenge, tijd voor een update!

De eerste week verkocht ik;
Fietskar en een stapel tijdschriften, € 37,50

Vorige week verkocht ik toch nog mijn oude fiets! € 35,-

Deze week verkocht ik een draagzak voor een baby; € 7,50

Het totaalbedrag na 3 weken is nu € 80,-

Afgelopen week waren de meisjes weer een beetje huilerig en vroegen ze veel aandacht, ze hebben ook de eerste prikjes gehad, dus ze waren een beetje uit hun doen! Toch kan ik ze natuurlijk niet als smoes blijven gebruiken ;) Ik ben tevreden met de opbrengst tot nu toe. toch maar weer €80,- voor dingen die anders zouden blijven liggen in huis. Vooral de schuur is nu al een stuk leger, erg fijn!

Ik heb momenteel een box vol baby kleertjes die iemand waarschijnlijk wilt komen halen. Het ligt eraan of ze een jongetje of een meisje krijgt ;) Dus daar wacht ik nog even op. De komende week ben ik weer van plan om verschillende dingen uit te zoeken en op marktplaats en Facebook te zetten! Laat ik voor de gein ook maar gelijk een doel stellen; ik hoop volgende week over de €100,- heen te zitten. Ik heb nog genoeg te verkopen, dus dat zou moeten lukken! Ik ben ook heel benieuwd hoeveel ik na de 10 weken heb verdiend.... maar daar durf ik nu nog niks over te zeggen! ;)

Bij deze gooi ik nog even mijn marktplaats winkeltje erin; *klik* Mocht je ergens interesse in hebben, laat het mij weten ;) Ik vul het regelmatig aan.

Hoe gaat het met iedereen die meedoet aan de challenge?! Ik ben benieuwd!

Like Samen Besparen op facebook! *klik* We zitten al bijna op 200 likes, super leuk... ik ga eens nadenken over een winactie :)
6 opmerkingen:

 1. 80 euro voor spullen die anders toch maar rondslingeren vind ik inderdaad prachtig gedaan.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Ik hoop dat je nog veel mag verkopen en mag opruimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gooi elke week 1 dingetje in de verkoop, dus het gaat niet zo hard, zeker niet aangezien we afgelopen week ook nog eens op vakantie zijn geweest. ;) Maargoed, nu weer lekker knallen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, lekker hoor! 80 euro is een heel bedrag voor spullen die maar staan te staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke pumps, zou ze wel willen, maar vind het zo'n risico om ze te laten komen zonder te passen. Dat is dan toch weer € 12,00.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm dat is inderdaad een risico. Als je altijd gewoon maat 39 hebt dan zullen ze zeker goed zitten. Ze vallen niet kleiner of groter. Mocht je je bedenken dan kun je mij altijd even mailen hoor! ;)

   Verwijderen