donderdag 23 april 2015

Goedkoop uit eten....

Wij houden erg van uit eten gaan. Lekker even zelf niet hoeven koken en wat luxer eten. De laatste jaren gaan we een stuk minder, omdat we kleine kinderen hebben, maar ook omdat het gewoon allemaal erg duur is. Je kunt wel broodbeleg van een c-merk kopen en daarmee een paar euro besparen, maar als je dan s'avonds een biefstuk besteld voor €20,- dan schiet het besparen natuurlijk niet erg op!

Juist omdat we nu minder gaan, genieten we er wel erg van en kiezen we het restaurant zorgvuldig uit. Afgelopen zondag konden we weer eens samen uit eten, even tijd voor elkaar in deze drukke periode! In onze stad is er sinds begin dit jaar een nieuw restaurant. Je kunt er een 3-gangen menu eten. Van maandag t/m woensdag kost dat €12,50 en de overige dagen €14,50
Verbaasd keken we op de website, er stonden lekkere gerechten op! Dat zou toch niet kunnen voor dat geld? Maar we werden natuurlijk ook enorm nieuwsgierig en besloten daar zondag heen te gaan.

Het is ons echt 100% meegevallen. De gerechten waren erg lekker en de bediening erg vriendelijk, helaas is dat ook niet overal het geval! Ik at het volgende;
Voor; watermeloen salade met feta
Hoofd; Rundersteak met pepersaus
Na; creme brûlée
Man at;
Voor; Carpaccio
Hoofd; varkenshaas met champignonsaus
Na; cheesecake

Bij de hoofdgerechten kregen we nog frietjes en een salade. Allemaal erg lekker! Soms wel een kleinere portie dan je zou verwachten (vooral de varkenshaas van man was niet zoveel vlees) maar we zaten allebei goed vol. Daarnaast viel het ons op dat ze regelmatig vroegen of we nog iets wilden drinken (daar verdienen ze natuurlijk veel op)

Hoewel ik erg weinig van verwachtte zal ik zeker nog eens teruggaan naar dit restaurant. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Ga jij vaak uit eten? En zou je snel naar zo'n goedkoper restaurant gaan?

Like Samen Besparen op facebook! *klik*

3 opmerkingen:

 1. In ons dorp zat ook een dergelijk restaurant en daar hebben we vaak gegeten. Na een jaar ofzo gingen ze sjoemelen met de spullen en kwaliteit. Het is moeilijk om met dergelijke prijzen je marges te halen. Je moest opeens bijbetalen voor veel dingen en de kwaliteit was niet meer je van het. We zijn toen niet meer gegaan en de zaak is al vrij snel een tapas restaurant geworden.
  Wij gaan graag en regelmatig uit eten. Ik eet dan het liefst iets wat ik thuis niet zo vaak eet, zoals tapas of Griekse hapjes. Ook gaan we regelmatig naar een tentje waar je in rondes hapjes bestelt. Met man ga ik af en toe naar de Vijf vlieghen in Amsterdam. Dat is niets voor de kinderen. Voor hen doen we af en toe een brunch met vrienden in een buffet restaurant. Diner vind ik daar te duur maar een brunch is goed te doen.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via Groupon of Leukste Deal heb ik al een aantal keren heerlijk gegeten!! Een 5 gangen proeverij (indiaas) voor 2 personen 30,00 euro. We zaten al vol toen het hoofdgerecht nog moest komen...en het eten was verrukkelijk!! Zondag gaan we wokken: 6 personen 2 1/2 uur onbeperkt wokken voor 63,00 euro. Dagje zwemmen aquamundo Centerparcs normaal 16,50 pp met een actie 7,50 pp. We hebben een geweldige middag gehad. Manlief vindt het eigenlijk wel broodroof voor de ondernemers. Wij zouden dit soort uitjes zonder korting niet zo snel doen, ons niet kunnen permiteren. WMT

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kijk eens op etentjeveilen.nl, soms heb je geluk en kun je met z'n tweeen uit eten voor 15 euro

  BeantwoordenVerwijderen