zondag 8 maart 2015

Week 10!

De dagen vlogen deze week ook weer om, we hebben het natuurlijk ook best wel druk ;) Gelukkig heb ik elke dag nog wel een plekje om een stukje te schrijven, of ik schrijf soms wat vooruit, maar dat komt echt omdat de meisjes nog steeds heel zoet zijn... deze week waren de kraamhulpen voor het laatst en rommelden we verder in huis. Druk, druk, druk met ons gezin! Kijk je mee?!

We maakten plaattaart met deze keer champignons, courgette en geitenkaas, deze combi was echt heerlijk en gaan we zeker vaker eten! 

De luiervoorraad... is nu even aangevuld, maar het zal niet lang duren voordat het kastje weer een stuk leger is! 

We krijgen veel bezoek en veel cadeautjes, bijvoorbeeld deze mooie rozen! 

Ook de huisarts kwam langs met deze rompertjes. Maat 68, dus die kunnen ze in de zomer aan ;) 

Deze mutsjes kon ik "gratis" bestellen, nu krijg ik alleen heel veel reclame in de mail... niks is gratis he?! :) 

Om het feest compleet te maken mocht onze kleine man maandag weer trakteren! Deze keer voor zijn verjaardag, hij kwam thuis met een lege mand en deze muts. 

Mijn kolf... die ik elke dag de hele dag nodig heb inmiddels! Bij onze kleine man heb ik 3 maanden fulltime gekolfd, omdat hij niet goed aanhapte... onze meisjes zijn nog erg klein en omdat ze prematuur zijn kost het drinken aan de borst nog heel veel energie. Omdat het belangrijker is dat ze nu goed groeien, kolf ik dus inmiddels alles af, zodat ze toch borstvoeding kunnen krijgen! 

7 opmerkingen:

 1. Die taart ziet er lekker uit, kun je misschien een keer het recept vermelden?
  Daarom heb ik ook allemaal verschillende email-adressen, zodat je wel "gratis" dingen kunt bestellen maar mijn belangrijkst email-adres niet bedolven wordt.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal binnenkort het recept even delen! :)

   Verwijderen
 2. Wat een voorraad luiers idd, waarschijnlijk is het nog schrikbarender hoe snel je met twee kleine meisjes door deze voorraad heen bent :-)
  Gebruik je wasbare luierdoekjes? Ik ben in verwachting van onze tweede en overweeg om deze te gaan gebruiken, heb jij hier ervaring mee?

  Succes daar!

  Groetjes,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik momenteel meestal gewone doekjes, omdat er hier flink wat doorheen gaan! Ik ben er wel achter dat je gewoon hydrofiele washandjes kunt gebruiken bij het verschonen, een beetje lauwwarm met evt wat babyolie...
   ik had nog heel veel van die washandjes liggen, dus ik gebruik ze nu af en toe hiervoor, ik heb dus geen duurdere wasbare luierdoekjes hoeven aanschaffen! wel zo fijn..

   Verwijderen
 3. Grappig we zitten in de zelfde huisartsenpraktijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb echt respect voor je kolf praktijken. Je verdient echt een dikke pluim.

  BeantwoordenVerwijderen