maandag 1 december 2014

Lekker weekend en een spontaan etentje....

Het weekend is echt voorbij gevlogen! Begin dit jaar ging ik samen met mijn zus een weekendje weg, een beetje in plaats van een vrijgezellenfeest. En ze vroeg mij laatst of ik een babyshower zou willen.
Vorige keer heeft ze dat voor mij georganiseerd en dat was toen een hele leuke middag. Nu zou het een beetje hetzelfde worden en hoewel dat natuurlijk gezellig is, besloten we om iets samen te gaan doen.

Mijn zus besloot dat ze me nog een keer mee wilde nemen, dus zaterdagochtend kwam ze hierheen en onze kleine man ging naar opa en oma. Man werkt altijd op zaterdag en die zou na zijn werk ook naar mijn ouders gaan. Wij vertrokken naar een dorpje hier dichtbij. Ik werd getrakteerd op een heerlijke lunch en we hebben heerlijk door het dorpje gelopen totdat ik met mijn dikke buik niet meer kon ;) Toen zijn we naar het hotel gegaan, waar we konden zwemmen en lekker hebben geluierd.
S'avonds hebben we in het hotel gegeten, en dat heb ik getrakteerd... dat vond ik wel zo eerlijk, ik kan moeilijk het hele weekend in de watten gelegd worden ;)

Gisterochtend konden we nog genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en toen was het alweer voorbij. We hebben samen besloten om dit vaker te gaan doen! Straks heb ik natuurlijk drie kleine kinderen, dus dan zal het even niet gaan, maar over een jaartje dan zijn we allemaal gewend en dan kan het prima. We hebben lekker gekletst en dat is zo fijn, dat we zo'n goede band hebben en even lekker konden bijpraten.

Man en kleine man waren bij mijn ouders blijven slapen en dus gingen wij daarheen. Toen besloten we spontaan om met z'n allen te gaan eten. Eerst even naar huis om kleine man te laten slapen (en ikzelf heb ook even mijn ogen dichtgedaan!) en toen kwam iedereen gezellig naar ons toe. Lekker gegeten met z'n allen en zo is het weekend echt weer voorbij gevlogen!

Echt genieten zo met de mensen om ons heen die we lief hebben... ik hoop dat er nog veel van dit soort weekenden volgen in de toekomst!

Nu is het alweer een nieuwe week en alweer een nieuwe maand. Ik leef zelf heel erg naar de kerstdagen toe, omdat ik dan ruim 27 weken zwanger ben, dan is de spannendste tijd voorbij en is de kans heel groot dat onze meisjes helemaal gezond geboren worden... ik ben op dit moment alweer ruim 24 weken zwanger, en dat vind ik ook al een hele mijlpaal, morgen mag ik weer voor een echo en een controle, dus ik hoop dat het er weer allemaal goed uitziet. Al zijn ze vaak erg druk, dus dan hebben ze het vast naar hun zin in mijn buik ;)

3 opmerkingen:

 1. Klinkt echt super allemaal!!

  En fijn dat de dametjes zo lekker druk zijn in je buik. Vond dat zelf altijd wel geruststellend, dat heen en weer bewegen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A heerlijk die verwennerij. Je verdient het.
  Wat gezellig in je buik. Die 2 houden gewoon net als jij een logeer partijtje;-).

  X han

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is zo bijzonder, heel eerlijk soms denk ik wat gezellig het zou gezellig zijn nog een vierde ;-) Maar dan komt de ratio en dan ineens denk ik doe maar niet.

  BeantwoordenVerwijderen