donderdag 20 november 2014

The big 30!!

Man is vandaag jarig! Hij is 30 geworden... een prachtige leeftijd, maar het blijkt ook een soort mijlpaal te zijn, hij vindt het zelf eigenlijk niet zo leuk ;)

We kopen eigenlijk altijd een groot cadeau voor elkaar, maar dit jaar wist hij niet zoveel te verzinnen... daarom heb ik de tijd genomen om een paar leuke cadeautjes uit te zoeken die echt bij hem passen en die hij zeker leuk vindt, dat is goed gelukt. En ik was deze keer maar een fractie kwijt van het bedrag dat we anders uitgeven. Natuurlijk is hij miljoenen waard voor mij, maar we zijn er inmiddels achter dat we dat wel weten van elkaar, en dat een kleiner cadeautje ook leuk is...

Daarnaast vierden we onze verjaardagen altijd voor de hele familie en gingen we op de dag zelf uit eten. Mijn eigen verjaardag heb ik dit jaar niet gevierd voor familie, er is wat gedoe in de familie en dat blijft eigenlijk doorsudderen... of beter gezegd; we hebben met een aantal mensen geen contact meer. Die ga ik dus niet opeens uitnodigen, terwijl we ze nooit meer spreken en ze het ons toch niet gunnen... man dacht daar hetzelfde over en viert zijn verjaardag verder ook niet. We hebben voor vanavond wat directe familie uitgenodigd en dan gaan we lekker eten, lekker rustig en net zo leuk, al dan niet leuker dan een hele kamer vol visite die je toch niet spreekt omdat je aan het rondrennen bent... daarnaast kookte ik ook altijd uitgebreid voor iedereen, achteraf echt gekkenwerk... vooral als een aantal familieleden je ook zomaar laten vallen, heb je daar altijd je best voor gedaan.. klaar dus ;)
Scheelt een hoop frustratie en tijd.

Maar even terug naar de leuke dingen; gisteren heb ik met onze kleine man de woonkamer een beetje versierd. Her en der wat slinger en ballonnen en hij vond het machtig mooi, toen papa thuis kwam rende hij als een gek naar de gang om te vertellen dat de kamer versierd was, haha, daar ging de verrassing.
En om nog even over het dagelijks leven te babbelen, hierbij ons weekmenu... ik kon hem nog nergens bijzetten deze week, dus bijdeze;

Maandag 17 November; 
Stamppot boerenkool

Dinsdag 18 November;
Pasta met tomaten-groentesaus

Woensdag 19 November;
Een broodje hamburger, zelfgemaakt uiteraard

Donderdag 20 November;
Man is jarig! We eten met familie allemaal lekkere dingen ;)

Vrijdag 21 November;
Man eet op zijn werk en ik eet met kleine man bij mijn ouders

Zaterdag 22 November;
Tomatensoep met een broodje en restjes van donderdag

Zondag 23 November;
We krijgen vrienden te eten, en we maken kipsate met ovenfrietjes en een salade

Hele fijne dag allemaal!

7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je man! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je man! liefs en een fijne dag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, fijne dag! WMT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!
  en wat leuk, mijn man is de 16e 30 geworden :D (en ik al in Mei dit jaar :p) 1984 is een goed jaar;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd en nog een feestelijke dag verder!

  BeantwoordenVerwijderen