zondag 2 november 2014

November

Er is alweer een nieuwe maand begonnen, ik schrijf wel heel heldhaftig "alweer" maar van mij mogen de weken wel iets sneller gaan ;) Dan zijn de spannendste weken van de zwangerschap ook voorbij... nou ja, dat gaat uiteindelijk natuurlijk vanzelf!

Eerst maar eens even een terugblik. Oktober was de tweede maand zonder mijn salaris in loondienst en ook deze maand ging het hartstikke goed. Ik had zelf een aantal mooi inkomen en daardoor hebben we het weer prima gered en gespaard. Het mooiste vind ik als we niet interen op de spaarrekening, maar vooralsnog gebeurd dat niet, erg fijn!
Het was ook de maand waarin man werd geopereerd. Een klein drama... niet zozeer de operatie maar wel de periode daarna. Ik kon weinig doen met mijn kwaaltjes en moest van de gyn echt rust nemen omdat ik 1,5 week terug in de het ziekenhuis stond met een "rare" buikpijn. En man kon natuurlijk ook even niets doen. Gelukkig hadden we veel hulp van familie en gaat het nu allemaal weer goed.

November wordt weer een hele andere maand, hij begint in ieder geval goed. Wij hebben dit weekend even lekker tijd voor elkaar. Man wordt eind van de maand ook nog eens 30, een mijlpaal! En als klap op de vuurpijl hebben we volgende week de 20 weken echo, toch altijd weer even spannend om te horen of alles goed is, maar daar gaan we natuurlijk wel van uit ;)

Financieel wordt het ook een leuke maand. We ontvangen de bonus van de energiemaatschappij (en stappen binnenkort natuurlijk weer over) en daarnaast krijgen we nog een bups geld terug, mede door de zachte winter en mede door de besparingen. Altijd fijn! Ik wil deze extra euro's gaan gebruiken om nog wat klusjes in huis te (laten) doen. Even wat onderhoud aan het mechanische luchtventilatie systeem en op onze slaapkamer hebben we tapijt en dat mag nodig eens goed gereinigd worden. Dan zal het geld grotendeels op zijn, al zullen we er ook wel een stukje van sparen, daar worden we ook weer blij van.

Al met al weer genoeg te doen de komende maand, Heb jij nog plannen of spannende gebeurtenissen in November?!

3 opmerkingen:

  1. Oh wat klinkt dit allemaal positief zeg! Fijne maand!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je man alvast! Fijn dat het allemaal zo positief is. En succes met de 20 weken echo!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt als een leuke maand! Ik heb toevallig net voor morgen een blogje klaargezet over 'mijn' november. Wel leuk om te zien dat het voor jou een hele andere soort maand is :D

    BeantwoordenVerwijderen