zaterdag 29 november 2014

Nieuwe auto en nog meer extra uitgaven...

Na een aantal weken verschillende garages te hebben bezocht, de een iets minder professioneel dan de andere ;) hebben we gisteren een nieuwe (tweedehands) auto gekocht :) :) :)

Man had een mooie auto gezien bij een merkdealer. En op de een of andere manier voelt dat toch iets beter dan een "gewone" garage. We besloten dus om even te gaan kijken. Man was een extra dagje vrij en ik had mijn werk vooruit gewerkt.. Wij vonden de auto er meteen erg goed uitzien, en de proefrit die volgde was ook goed. Hij rijdt goed, geen bijzonderheden of rare piepjes etc... gewoon een degelijke en grote auto, groot genoeg om er straks allemaal in te passen!

Wij wilden een auto inruilen, en dan heb je natuurlijk al een bedrag in je hoofd qua bijbetalen... het eerste bod was daar ruim onder. Ik wilde al breeduit gaan lachen, maar neeeeee... je moet dan natuurlijk heel serieus blijven. Man deed dat gelukkig helemaal goed en heeft de auto voor nog een flink bedrag minder kunnen krijgen. Uiteindelijk betalen we straks €1000 minder bij dan we maximaal van plan waren, dus daar ben ik heel erg blij mee. Die €1000 kan dan maar weer mooi op de spaarrekening blijven staan ;) Daarnaast hebben we garantie en wordt de auto APK gekeurd, we kunnen hem over ongeveer 2 weken ophalen, dus ik ben helemaal blij, volgens mij hebben we een hele goede deal kunnen maken.

Omdat we toch wel in een vrolijke stemming waren, besloten we om er verder een leuk dagje uit van te maken. We hebben lekker uitgebreid geluncht bij onze trouwlocatie, waar we langskwamen en zijn daarna nog gaan winkelen.

Nou ben ik momenteel niet echt van het winkelen, maar nu werd ik er toch wel weer blij van. We hebben nog wat leuke dingen gekocht en ik heb mijn gratis zwangerschapspakket bij de Kruidvat opgehaald, dat scheelt toch weer ;)
Bij de speelgoedwinkel zagen we dat het favoriete speelgoed van onze kleine man in de aanbieding was (duplo... daar speelt hij uren mee) en dus hebben we voor sinterklaas, of kerst, dat moeten we nog even kijken, toch nog iets extra's gekocht.

Zo werd het al met al best een duur dagje, maar we hebben genoten en dat is ook wat waard natuurlijk!

5 opmerkingen:

 1. Leuk zeg! Gefeliciteerd met jullie aankoop!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal fijn, en afdingen en doen helpt echt, enne groot gelijk om even lekker genietend extra dingen gedaan te hebben

  Fijn weekend
  Ruby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg! Gefeliciteerd met de aankoop!
  Heb je hem geleased?

  BeantwoordenVerwijderen