dinsdag 25 november 2014

500!!!

Dit is mijn 500ste bericht.... wat heb ik al veel geschreven in de afgelopen 2,5 jaar! De laatste maanden schrijf ik elke dag, en ik vind het leuker en leuker worden. Inspiratie is er nog genoeg, dus ik kan nog even vooruit. Ik hoop dat ik straks nog tijd heb om elke dag een berichtje te plaatsen, met 3 kleine kindjes zal dat zeker een uitdaging worden, maar we gaan ervoor! ;)

Om dit heugelijke feit een beetje te vieren, heb ik vandaag een kleine winactie.
Ik heb een tijdje terug een stapel Genoeg's gehad, en ik wil er graag een aantal weggeven. Het zijn nummers uit 2005, maar de tips die kun je natuurlijk blijven gebruiken. Ik pak ze er regelmatig bij om weer even te lezen, maar ik hoop ook dat ik nu iemand anders er blij mee kan maken!

Wil je meedoen?! Laat dan even een reactie achter waarom jij ze wilt winnen. Alle reacties van vandaag doen mee, en eind van de week maak ik de winnaar bekend.

Op naar de volgende 500! :)

16 opmerkingen:

 1. Gefeiciteerd met je 500ste bericht!
  Ik doe niet mee aan de winactie hoor, maak er maar anderen blij mee, ik heb zelf diverse Genoegs liggen en Geukkig met een kelin budget en boeken...zou zonde zijn om mij er dan nog 1 te sturen vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geweldig!
  Van herte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!! Ik heb dat ook, dat ik nu bijna dagelijks schrijf. Kinderen en zwanger zijn geven altijd veel inspiratie!

  Ik doe trouwens ook niet mee aan de win-actie. Ik neem er nooit tijd voor om eens rustig een tijdschriftj te lezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag, ik doe graag mee, eens kijken of Genoeg iets voor mij is, en er dan een abon op nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Wat knap dat je elke dag een bericht schrijft. Doe zo verder zou ik zeggen, en nu op naar het 1000ste bericht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd, zo hé jij bent productief! Lukt mij niet maar ik schrijf ook al 8 jaar met mijn oude blog erbij. Ik loot graag mee! Leuk weer een give away!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd ! Ik wil graag meedoen maar ik woon wel in België...weet niet of dat een probleem is? Hier heb ik het tijdschrift tot hiertoe nog niet gevonden...Weet je ...ik hoef niet heel de stapel ...je mag iemand anders daar blij mee maken maar als je er eentje kan missen en eventueel opsturen zou je me daar heel blij mee maken....
  Als het niet lukt ook geen probleem hoor! want je moet af en toe flink je rust nemen zo een tweelingzwangerschap vraagt veel van je lichaam en daarna komt er ook een heftige periode aan....
  heel veel liefs en een fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd en ik doe ook graag mee. Heb een aantal mensen waar ik ze aan door kan geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd, ik lees al vanaf het begin hier mee maar dat je inmiddels al op 500 blogposts zou zitten .... geweldig, op naar nummer 1000
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd, ook ik doe graag mee met de winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je 500e bericht! Ik vind het heel leuk om ideetjes op te doen uit de "Genoeg"en die dan weer door te geven aan de mensen van de Voedselbank waar ik vrijwilliger ben.
  Hartelijke groet Margreeth

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd, ik lees de blog graag en ik wil heeeeel graag meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd, op naar de 600! Ik doe niet mee met de winactie, heb zelf een abo op Genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met je 500ste bericht. Veel succes met de volgende 500, ik lees graag met je mee.

  BeantwoordenVerwijderen