zondag 5 oktober 2014

Weer blij met Euroclix

Afgelopen week werd ik weer even heel blij van Euroclix, ik heb een betaling van €70,- aangevraagd en die staat inmiddels ook al op onze rekening.

Ik ben de laatste tijd best wel actief met Euroclix, ik kijk regelmatig of ik met onderzoeken mee kan doen en ik zorg er zeker voor dat alle online aankopen via hun gebeuren als dat kan. Die €70,- heb ik in ongeveer 6 maanden verdiend.

Euroclix is een online spaarprogramma, waar je reclame mailtjes krijgt, maar dus ook mee kunt doen met onderzoekjes. Je krijgt hier punten voor (de zogeheten clix) en die kun je uiteindelijk inwisselen in geld. Dan moet je wel eerst €10,- bij elkaar hebben gespaard, maar bij mij gaat dat dus redelijk snel.

Ik doe inmiddels mee met 3 van dit soort spaarprogramma's; Euroclix, Moneymiljonair en zingeld. De eerste gaat bij mij echt het snelst, en de rest doe ik er een beetje bij. Veel mensen vinden het maar veel werk voor zo'n kleine vergoeding, maar ik zit toch elke dag op de computer. Een paar mailtjes klikken of een onderzoekje doen vind ik een kleine moeite, dus ik blijf graag meedoen. Ik doe het al heel wat jaar en heb echt al honderden euro's verdiend.

Het geld dat hiermee verdiend wordt gaat op de spaarrekening om de hypotheek extra af te lossen, althans dat was heel erg lang het plan, inmiddels weet ik nog niet of we dit gaan doen, maar daarover zal ik binnenkort meer schrijven.

Mocht je Euroclix nog niet kennen en wel mee willen doen, dan kun je je bijvoorbeeld aanmelding via mijn banner op deze pagina. Je ontvangt dan alvast een welkomsbonus van €1,95 (en ik krijg die bonus ook)

Doe jij nog steeds mee met Euroclix?

Op de hoogte blijven van alle blogs en tips? Like Samen Besparen op Facebook… het wordt al een mooie volle groep, je bent van harte welkom, klik hier

15 opmerkingen:

 1. Ik doe niet mee met wat voor internet spaar programma. Ik heb geen idee in hoeveel tijd je dan dat geld (clicks) bij elkaar kunt sparen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat idd niet snel, maar ik spaar wel via Euroclix. Daarnaast nog met opinionbar, wat ook klinkende munt oplevert. Niet veel, maar wel klinkend! Altijd welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik click ook! Gemiddeld 300,00 euro per jaar verdien ik er mee. Zinngeld vind ik dubieus...na mijn eerste uitbetaling van 15,00 euro zeker 5 maanden geen mails ontvangen. Vandaag kreeg ik opeens weer mails.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed! 70 euro in zo'n korte tijd.. Ik doe ook mee met euroclix en ook met moneymiljonair. Euroclix is ook mijn favoriet. Online bestellingen laat ik altijd via euroclix gaan. Onderzoeken heb ik niet altijd het geduld voor. Helaas heb ik niet het geluk dat mensen zich aanmelden via mij, want dan gaat het het hardst dor de commissie die je krijgt. 70 euro is toch weer een lekker bedragje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe ook nog steeds mee aan euroclix. Ik vind het alleen wel tegenvallen de laatste tijd qua mailtjes. Ik krijg er denk ik nog 3 per week. En het is ook altijd opletten om niet alles gedachtenloos via hen te bestellen, soms is een webshop die niet bij euroclix is aangesloten goedkoper, zelfs als ik de clix van het bedrag afhaal.

  Heb je trouwens de lotery clix al ontdekt? Je kan elke dag gratis een lot activeren op de site en dan maak je wekelijks kans op prijzen (500 clix is de hoogste prijs)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die ken ik ook! Ik activeer bijna elke dag mijn lot, maar heb alleen maar een paar keer 1 clix gewonnen, haha! Heb jij weleens meer gewonnen?

   Verwijderen
  2. Ik heb een keer 100 clix verdient :) Maargoed, je weet maar nooit en het is toch gratis, dus ik doe gewoon mee :D

   Verwijderen
 6. Ik ben gestopt met Euroclix, nadat ik zeker 3 of 4 onderzoeken wel had ingevuld maar geen vergoeding kreeg. Euroclix zei dat ik het niet in had gevuld, dus het was voor mij qua tijd en ergernis en weinig opbrengst niet meer de moeite.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zoek de link op je page maar kan 'm niet vinden .. of kijk ik nu erg scheel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha :) hij staat er hoor, rechts op de pagina zie je een banner van bol.com (die grote) en daaronder de banner van euroclix, succes en veel plezier met sparen!

   Verwijderen
  2. ik zie hem ook niet staan

   Verwijderen
  3. Wat vervelend, ik dacht dat hij wel goed zichtbaar was!
   Je kunt ook deze link gebruiken, dan wordt je via mij aangemeld;

   http://www.euroclix.nl/index?SRef=UH3mJ9T

   Verwijderen
 8. ik belgie bestaan deze ook , maar hier doen er veel minder handelaars mee en zijn er ook minder onderzoeken enz dus gaat het veel minder om te sparen ik zit mij euroclix nu na meer dan een jaar eindelijk aan 10 euro ...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik moet nog 1 clix (heb net weer een vragenlijst ingevuld) en dan kan er weer 150 euro uitbetaald worden. De vorige keer deed ik daar een jaar over (maar iets meer online besteld), dit keer iets langer maar nog altijd heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe alleen ads op mijn blogpagina en aanvankelijk van hoe vaak ik schrijf kan dat ook een leuk bedragje opleveren

  BeantwoordenVerwijderen