vrijdag 17 oktober 2014

Cijfertjes enzo

Ik wordt heel erg blij van cijfertjes. De cijfertjes van ons kasboek, want het gaat hartstikke goed met de uitgaven en daardoor wordt ik ook blij van de cijfertjes van onze spaarrekening ;) Want die gaat ook gewoon goed.
Natuurlijk is het jammer dat we mijn salaris van mijn baan in loondienst niet meer ontvangen en dat dat hoofdstuk voorbij is, maar het is gewoon zo fijn dat het financieel echt wel kan. Je rekent en rekent, maar dat zijn maar cijfertjes. De realiteit is vaak een stuk anders, maar het gaat gewoon goed.

Ik ben zo druk met mijn eigen zaak, dit blog en gewoon het hele reilen en zeilen thuis ivm operatie van man, dat ik het niet eens doorhad; opeens heb ik ruim 300.000 pageviews! Wauw… ik had nooit verwacht toen ik begon met bloggen (nu ruim 2 jaar geleden) dat mijn blog door zoveel mensen gelezen zou worden. Ik heb er nog steeds veel plezier in, dat is inmiddels wel bekend denk ik!

Kort geleden heb ik een facebook pagina aangemaakt voor Samen Besparen. Ik deel er mijn blogs, maar ook geld terug acties en andere leuke gratis spulletjes. Inmiddels zijn er 50 likers…. (en dat zijn gelukkig niet allemaal mensen die ik persoonlijk ken haha!) Met die 50 mensen ben ik natuurlijk erg blij  :) Ik hoop dat deze cijfertjes ook alleen maar zullen stijgen. Mocht je mee willen kletsen, of gewoon op de hoogte willen blijven, like dan de pagina; klik hier
Ik ben in de toekomst van plan om leuke acties te verzinnen, want social media is natuurlijk de toekomst, weer een reden erbij om er eens te kijken ;)

Tot zover de cijfertjes waar ik blij van wordt. Je baan opzeggen waar je niet blij mee bent, of waar je gewoonweg dwars wordt gezeten is zo erg nog niet… weer een les geleerd!

Fijne dag allemaal…..

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat de praktijk inderdaad uitwijst dat het financieel uit kan. Ik kan me voorstellend dat dit heerlijk voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het zo goed gaat met de cijfertjes. En zeker met het idee van je baan opzeggen in je achterhoofd, dan is het fijn om er niet onnodig veel stress bij te hebben, lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het zo goed voor jullie heeft uitgepakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat de cijfertjes zo goed uitpakken :-) Zeker omdat je nu waarschijnlijk beter in je vel zit, dan met een baan waar je je niet lekker bij voelt, en bevestiging dat dat kan is gewoon erg prettig natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeker gaaf dat het zo goed gaat.

  Ik heb verschillende mensen uitgenodigd voor jouw site;-)

  Moet zeggen via Facebook lees ik het iedere dag.

  X han

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg je alleen hier. Heb zelf niets en doe niets met feesboek. Fijn dat je alles zo op de rit hebt.

  BeantwoordenVerwijderen