zaterdag 18 oktober 2014

Dubbel geluk deel 2....

Het is best even wennen, om de week naar het ziekenhuis voor verschillende onderzoeken. Elke keer in ieder geval een echo, afspraak bij de gynaecoloog en dan weer in de rij bij de apotheek voor de vitaminen en ijzerpillen. Ik ben heel blij dat ik zo goed in de gaten wordt gehouden, maar vind het ook spannend, het is niet voor niks natuurlijk!

Gisteren hebben we weer een uitgebreide onderzoek ochtend gehad ;) Inmiddels ben ik 18 weken zwanger (en dat is te zien.... hallo tweelingbuik!) en het ziet er steeds allemaal heel erg goed uit. De kindjes groeien goed en ook elke keer geen tekenen van het TTS syndroom. (dit kan voorkomen bij eeneiige tweelingen omdat ze de placenta delen.) Bij dit syndroom is de verdeling van het vruchtwater niet meer goed, zodat 1 kindje erg groeit en de ander achterblijft. Maar dat is tot nu toe gelukkig niet aan de orde!

Hoewel het de komende weken zeker nog wel spannend wordt, hou ik me vooral vast aan de goede controles. Geen zorgen voordat het nodig is!

We kregen gisteren bij de controles nog meer goed nieuws... we zullen straks heel veel roze en witte muisjes moeten kopen ;) Na onze kleine man krijgen we er 1 kleine meiden bij! <3


10 opmerkingen:

 1. Geweldig dat de controles goed gaan. En meisjes,, Ik ben dol op onze zoon en lieve hartelijke puber van inmiddels 15 jaar. Daar kun je al gezellig mee kletsen en hij is dol op eten (en graatmager grr) Maar mijn kleine meisje van 9 ach wat geniet ik van haar. Ze is alles wat ik niet ben, dol op jurken en rokjes, hele lange haren en knutselen en fröbelen to the max. Met loom maakt ze de mooiste dingen. Ik kan me vermaken door alleen (stiekem) te kijken hoe ze bezig is. Ik voorzie flink wat puberitis want ze heeft een sterk karakter maar nu is nu.
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig nieuws, gefeliciteerd!! Fijn dat alles zo goed gaat! Geniet van je zwangerschap!! WMT

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn nieuws dat alles goed is en 2 meiden, gefeliciteerd!

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor, 2 meiden er bij straks.
  Fijn dat alles gewoon goed gaat verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah super! Twee meisjes! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk!! Gefeliciteerd!
  (Buren van ons zijn een paar weken geleden opa en oma geworden van een 3-ling. 2 jongens en een meisje. Gezin had al een meisje van 6 jaar en zij vindt het meisje het leukste.)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk !!! twee meiden, maar nog fijner dat alles gewoon goed gaat!
  Je bent al bijna halverwege joh!
  groet

  BeantwoordenVerwijderen