dinsdag 23 september 2014

Geld terug acties


Ik heb weleens verteld dat we graag meedoen aan geld terug acties. Een kleine moeite voor een gratis product, dat is ideaal. Al doe ik inmiddels alleen maar mee als we het product of een soortgelijk product ook gebruiken.

De afgelopen jaren viel het mij op dat er in de vakantieperiode minder acties zijn en dat vond ik altijd wel logisch, aangezien er dan veel mensen weg zijn. Maar dit jaar viel het mee! Alleen de laatste tijd zijn er wel heel erg weinig acties om aan mee te doen! 

Het viel mij op omdat mijn wasmiddel bijna op is! Dat klinkt waarschijnlijk een beetje vreemd, maar meestal heb ik een goede voorraad van alle geld terug acties. Ik koop dan ook zelden wasmiddel, omdat er vaak genoeg ligt. Inmiddels is het kleurwasmiddel bijna op, dus die koop ik binnenkort zelf. Ik koop dan trouwens altijd het goedkoopste wasmiddel uit de supermarkt, ligt uiteraard helemaal onderin het vak, maar wast prima schoon en de was ruikt heerlijk fris. 

Er was altijd een blogger die regelmatig geld terug acties plaatste, dutch couponing, maar deze blogger update bijna nooit meer, misschien omdat er juist zo weinig acties zijn?

Ik heb nog wel een aantal andere sites, maar er is gewoon niet zoveel! Zouden veel bedrijven dan toch minder van dit soort acties gaan doen ivm de crisis? Dat zou ik dan wel weer helemaal begrijpen. 

Valt het jou ook op dat er minder geld terug acties zijn? En op welke websites spoor jij ze op?
Uiteraard zal ik nieuwe acties zelf ook weer plaatsen in de toekomst… 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb pas nog Sensodine tandpasta gekocht met een geld terug aktie. Handig, want deze tandpasta is best duur en ik kan hem niet missen wegens mijn gevoelige tanden. Wasmiddel heb ik zo jammer genoeg nog nooit gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En wasmiddel zelf maken? Is nog goedkoper dan de aanbiedingen.
    Zelf maak ik veel producten zelf. Net een pond hazelnoten geraapt, om pasta mee te maken. Kost amper wat n is veel lekkerder dan die uit de winkel. En het is geen straf om hazelnoten te rapen,zo in het zonnetje.

    BeantwoordenVerwijderen