donderdag 11 september 2014

De speelgoedwinkel

Gisteren waren we in een grote speelgoedwinkel. Sinds onze kleine man er is komen we vaak in een speelgoedwinkel ;) Al is het maar om een cadeaubon te verzilveren of op zoek te gaan naar een cadeau voor een ander kindje.

Eind deze maand wordt ons neefje 1 jaar en we willen een mooi cadeau kopen. De ouders weten even niet wat ze willen hebben, maar ik wilde graag iets leuks kopen, dat ook iets duurder mocht zijn dan anders.

Het nadeel van zo'n grote speelgoedwinkel is dat er zoveel keus is (het is ook nooit goed he, haha!) dus we hebben een hele tijd rondgekeken maar uiteindelijk niks kunnen vinden. Het andere probleem is dat wijzelf ook altijd heel vrolijk worden in zo'n speelgoedwinkel. We lijken net weer kleine kinderen en willen het liefst alles kopen ;) Dit probleem heb ik trouwens ook bij "goedkope" winkels zoals de Action of een snoepwinkel… dan wil ik gewoon alles hebben! Wat natuurlijk niet kan!

Van de desbetreffende winkel hadden we ook nog een cadeaubon liggen, dus die hebben we meegenomen. Uiteindelijk hadden we dus geen cadeau voor ons neefje, maar wel een hele mooie werktafel met gereedschap voor onze kleine man, die krijgt hij van Sinterklaas dit jaar :)

Wat dat betreft zit er ook nog veel verschil in! Bij familie hadden we laatst een gereedschapszet gezien waar de kleine man gek mee was! We hebben gekeken, maar dit pakket was van Bosch, een echt merk, waardoor het speelgoed erg prijzig was. Gelukkig hadden ze ook nog gereedschap van een ander merk en hebben we dus nu voor de helft van het geld een werkbank met gereedschap. In verband met de cadeaubon hoefden we nog maar €4,99 bij te betalen. Leuk sinterklaascadeautje hoor!

Heb jij ook bepaalde winkels waar je (nog steeds) heel hebberig wordt?!

7 opmerkingen:

 1. ...als ik bij een bepaalde winkel kom die biologische tuinzaden, nuttig gereedschap voor in de (moes)tuin en allerhande vogel-insecten-egel-huisjes/hotel verkoopt! Gelukkig kom ik daar slechts 1 keer per jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik merk het ook in de A.ction. Op Etsy ook, moet mezelf regelmatig vertellen dat ik er zit om te verkopen, niet om te kopen ... en bij de kringloopwinkel. Daar hebben ze zoveel leuk speelgoed op de een of andere manier, dat we telkens aan het denken zijn of er geen kinderen in onze omgeving bijna jarig zijn of zo.

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Ik wordt vooral hebberig bij A.ction :) Ik kom daar altijd met iets meer naar buiten dan dat ik op mijn lijstje had staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A.ction en speelgoedwinkel zijn ook geen goede winkels voor mij. Ik vind alles zo ontzettend leuk. ;) Jongste is bijna jarig dus ik heb nog een goed excuus om binnenkort weer even naar binnen te gaan.

  Leuk sinterklaascadeau dat je hebt gescoort en dat voor 5 euro. Zal je mannetje echt wel blij mee zijn.

  Ik ben gisteren ook leuk geslaagd bij de k.ruidvat. Daar hadden ze korting op al het speelgoed. Oudste heeft nu elke keer feestjes en ik wil dan ook niet met prul aankomen zetten dus koop vaak iets van lego (friends). Nu had ik doosjes die normaal 10 euro zijn voor 5,60 per stuk. Dat vindt mijn portemonnee ook erg fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weet je wat een mooi cadeau is voor zo'n kleine? Misschien heeft hij het al. Een houten doos op wielen zeg maar, gevuld met houten blokken. Ik heb dit altijd bewaard en vele jaren lang hebben zoon en dochter daarmee gespeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zit een houten plank als schuif over de doos zodat het ook afsluit. Een klein wagentje waar ook nog een touw aanzat zodat dit getrokken kan worden.

   Verwijderen
  2. Dat is inderdaad een leuk ding! Bij Opa en Oma gaat die al jaren mee, dus hij speelt er daar mee ;)

   Verwijderen