zondag 3 augustus 2014

Weer een uitbetaling bij moneymiljonair!

Ik heb weer eens een uitbetaling aangevraagd van Moneymiljonair. Vroeger kon je vanaf €12,50 uit laten betalen, maar dat is veranderd in €10,- dus binnenkort wordt er weer €10,- gestort op onze rekening.

Ik heb even nagekeken hoeveel ik verdiend heb in de afgelopen jaren, bij Moneymiljonair valt dat nog mee, in totaal is er €85,- verdiend. Ik moet eerlijk bekennen dat ik bij hun alleen de mailtjes klik, ik doe  zelden mee met onderzoeken en koop nooit online via hun.

Euroclix is mijn favoriete spaarprogramma. Dit doe ik ook al een aantal jaar en er is in totaal €266,- uitbetaald. Er staat nu ruim €25,- open, maar dat laat ik nog even staan, omdat de punten meer waard worden. Meestal laat ik dit eens per jaar uitbetalen.

Dan doe ik sinds kort ook nog mee met zinngeld, weer een ander spaarprogramma, Daar heb ik nu bijna €15,- mee verdiend.

Sommige mensen vinden die spaarprogramma's maar niks, teveel moeite, voor weinig geld. Ik vind inderdaad ook dat je er niet veel mee verdiend, vroeger waren de mails veel meer punten waard en tegenwoordig moet je aardig wat doen om wat punten te krijgen. Toch blijf ik het doen, vooral via Euroclix doe ik vaak mee met enquêtes en elke dag doe ik mee met de "loterij" soms win ik daar ook wat punten mee. Als ik via internet winkel, dan doe ik dat ook via Euroclix, en zo loopt het toch ongemerkt mooi op.

Als ik alles bij elkaar optel heb ik in die jaren ruim €400,- bij elkaar verdiend. Een bedrag dat ik anders niet had gehad, en waar wij toch flink wat leuke dingen van hebben kunnen kopen. Nu gaan deze bedragen naar de spaarrekening voor de extra aflossingen op de hypotheek, ook een leuk vooruitzicht!

Ik heb het idee dat er steeds minder mensen meedoen met dit soort programma's, vooral omdat het teveel moeite is. Doe jij (nog) mee aan spaarprogramma's?


6 opmerkingen:

 1. Ik doe zeker mee! Ik heb net weer 30 euro uit laten betalen bij MoneyMiljonair en Euroclix gaat geweldig goed! In heb de afgelopen jaren wel bijna 4000 euro bij Euroclix verdiend. Dat kreeg ik voornamelijk door het aanbrengen van leden en commissie van wat nieuwe leden verdienen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook ik doe nog mee met moneymiljonairs en euroclix. Bij mij gaat het ook niet snel (de meesten die mijn pagina bezoeken zijn overal al lid van ;) ?
  maar ik pak toch elke dag die paar centjes weer mee....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vroeger deed ik mee met veel van dat soort spaarprogrammas.
  Maar net als wat je zegt krijg je er steeds minder voor.
  Euroclix en mm blijf ik doen. De rest stop ik mee zodra ik aan mijn uitbetaling zit.
  Mijn mailbox puilt uit van de klikmails

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik doe al een paar jaar mee met MoneyMiljonair en sinds een klein jaar met Euroclix. Ik vind het een leuke extraatje en heb er wel plezier in. Ik doe af en toe een enquete mee en ook aankopen en overstappen van verzekeringen en energie regel ik via die site. Dat tikt best aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe alleen nog aan euroclix mee; vorig jaar had ik 150 euro voor de zomervakantie en dat is dit jaar net niet gelukt dus laat ik het nog even staan tot ik 150 euro uitbetaald krijg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe mee en op zich loopt het ook aardig door. Euroclix gaat de laatste tijd wat minder hard merk ik, maar daar moet ik misschien ook weer eens wat meer ruchtbaarheid aan geven. En wat beter opletten met bestellen. Ik zit daar bijna weer op €150, maar laat het meestal uitbetalen als ik op €325 zit. Nu het wat minder hard gaat, overweeg ik toch om het bij €150 vast te doen.

  BeantwoordenVerwijderen