donderdag 7 augustus 2014

De beslissing is rond en weekmenu week 32

Vandaag is het gebeurd, de kogel is door de kerk; ik heb samen met mijn werkgever besloten om niet meer terug te keren naar mijn werkplek. Hoewel ik dit heel makkelijk opschrijf, heb ik er natuurlijk wel moeite mee. Ik heb er jarenlang met plezier gewerkt, ik had leuke collega's en toen ik weg was gegaan hebben ze mij zelf weer gevraagd om terug te komen.

Het was een ideale situatie, waarbij ik goed verdiende en ik het idee had dat ik er nog jaren zou blijven werken. Helaas ontstond er een conflict dat steeds vervelender werd. Uiteindelijk ben ik overspannen thuis gebleven, wat mij ook nog werd verweten…. nou ja, om een lang verhaal kort te maken is het heel vervelend geweest en ben ik uiteindelijk blij dat het straks afgerond is, aan de andere kant had alles zo anders kunnen zijn….

Mijn plan is om mij nu weer te richten op mijn eigen zaak en daarnaast mijn blog! Ik schrijf met zoveel plezier en er zijn steeds meer bezoekers, wat ik enorm leuk vind. Aangezien ik ook probeer een klein inkomen via mijn blog binnen te halen, zullen er advertenties te zien zijn, maar uiteraard zorg ik ervoor dat het interessant blijft en het geen groot advertentiebord wordt.

Qua financiën gaan we er weer flink op achteruit, wat resulteert in de komende situatie; We kunnen straks net rondkomen…. Best een risico, maar ik ga ervan uit dat het allemaal wel weer goed komt. Ik moet echt weer inkomen gaan halen uit mijn eigen zaak, en dat kan even duren, maar uiteindelijk heb ik er alle vertrouwen in. Af en toe moet je gewoon doen wat het beste voelt, voor jezelf, voor je gezin en voor je gezondheid.

Als afsluiter nog even ons weekmenu, dat redelijk gelijk is aan vorige week, aangezien we vorige week heel vaak onverwachts ergens anders aten;

Maandag 4 Augustus;
BBQ en bij mijn ouders

Dinsdag 5 Augustus;
Quesadillas

Woensdag 6 Augustus;
Aardappeltjes met sperziebonen en een stukje kip

Donderdag 7 Augustus;
Eten we bij vrienden

Vrijdag 8 Augustus;
Man eet op zijn werk, ik eet met onze kleine man bij mijn ouders

Zaterdag 9 Augustus;
Broodje shoarma

Zondag 10 Augustus;
Pasta, pesto met een salade

3 opmerkingen:

  1. Wat vervelend van je werk, maar misschien ook wel weer een opluchting dat je je nu op wat anders kunt richten. Zolang je ermee bezig bent heeft het vaak ook invloed op je en nu kun je misschien vooruit kijken/los laten. Sterkte met alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een einde is ook weer een nieuw begin, ik volg je nog maar net dus ik heb het begin niet helemaal meegekregen maar wens je veel sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kunt nu in ieder geval al je energie in je zaak steken, want zo'n gedoe bij je werkgever vreet vaak meer energie dan je denkt en dat kun je nu helemaal los laten.

    BeantwoordenVerwijderen