zaterdag 12 juli 2014

Product review; Gilette Venus scheermesjes, gekocht bij de Action

Ik gebruik altijd scheermesjes van A-merken, ik heb ooit eens een poging gedaan om met een Hema scheermesje te scheren, maar geloof me, die was wel goedkoop, maar het was 1 groot bloedbad, ik heb hier een litteken aan overgehouden op mijn been…

En daarom gebruik ik dus scheermesjes van A-merken. Omdat ik het idee heb dat ze betrouwbaar zijn en ze werken altijd goed. Ik heb me hiermee dan ook nooit gesneden. Het enige nadeel is de prijs, ze zijn duur! Ik heb ooit eens een aflevering van de rekenkamer gezien en daarna begreep ik al helemaal niet waarom ze zo duur moeten zijn, maar het zal ook wel zo zijn dat je voor een merk betaald.

Inmiddels heb ik thuis een laserapparaat, dus langzaam maar zeker blijven er steeds meer haartjes weg, echt een ideale uitvinding! Voor de behandeling moet ik de haartjes wel wegscheren, en omdat er nog steeds wat zitten, heb ik ook nog steeds scheermesjes nodig.

Vorige week zag ik scheermesjes liggen bij de Action, hoewel het goedkope mesjes waren, waren ze wel van een merk! Gilette… en daar heb ik goede ervaringen mee.

Voor 6 wegwerpscheermesjes betaal je €2,39 en dat vindt ik een prima prijs. Ik besloot om ze mee te nemen en heb ze inmiddels uitgeprobeerd.

Ik ben erg tevreden over deze mesjes, ze zijn goed scherp en scheren goed glad, ik ben heel blij met het resultaat. De prijs is ook een stuk lager dan vergelijkbare merk wegwerpmesjes. En aangezien ik niet veel meer hoef te scheren, doe ik een eeuwigheid met die 6 mesjes, helemaal fijn!

Mijn eindoordeel voor deze mesjes; een dikke 8! (ik geef nu uiteindelijk een cijfer omdat ik dat gewoon leuk vindt!) ;)

Welk merk scheermesjes gebruik jij? En zou jij de goedkopere proberen als het wel een a-merk is?

Dit zijn ze! :)

6 opmerkingen:

 1. Ik gebruik ook altijd de mesjes van gillette, ik heb een houder met verwisselbare mesjes, in de winkel en in de aanbieding vind ik ze te duur. Daarom koop ik ze altijd in beverwijk op de markt. Dan zijn ze goed betaalbaar en ze gaan lang mee. Blogaanmnbeen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede tip! Ik kwam vroeger regelmatig in Beverwijk, maar de laatste tijd eigenlijk niet meer... Misschien moet ik weer eens gaan.

   Verwijderen
 2. Hier ook de mesjes van Venus Gilette. Ook met een houder. De mesjes vervang ik dan na een tijdje. Mesjes gaan lang mee, blijven scherp en doen hun werk prima. Wel eens anders (goedkoper) geprobeerd, maar dat werkt lang niet zo fijn. Ik gebruik trouwens de scheerschuim van de Hema, echt een aanrader! Beter en goedkoper dan die van Gilette zelf, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben gestopt met het gebruiken van scheermesjes, 1 bloedbad. Dat krijg je met oude benen ;-) Ik heb nu een 'pluk apparaat' een soort van spiraal die de haartjes eruit trekt en een pad (kunststof houder met een soort van schuurpapiertje erop) en daar houd ik de stoppeltjes met in bedwang. Onder mijn armen scheer ik met een heel goedkope epilady (van de Action). Ik heb al heel wat methodes en scheerapparaten gehad het ene gaat lang mee, het andere is niet wat.
  Ach ja het haar laten groeien......... ik hoor mijn dochter al 'Man dat is zo jaren 60' . IJdelheid uw naam is vrouw......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb wilkinson of gilette mensjes van de zeeman. ze passen op een speciale houder en er zit rondom het mesje een soort scheerschuimblokje. ik doe 2, 3 maanden met een mesje. betaal bij de zeeman voor 4 mesjes 6 euro. gebruik deze mesjes al 10 jaar ofzo, ben er erg blij mee. stap dus niet over naar andere mesjes, alleen als het om financieen echt zou moeten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik deze mesjes van gilette ook al jaren. Ik koop ze altijd in Duitsland, daar zijn ze ook goedkoop, bij de DM drogisterij.

  BeantwoordenVerwijderen