vrijdag 25 juli 2014

Een heerlijk dagje

Man was gisteren vrij en dan gaan we, als het even lukt, iets met ons gezin doen. Even tijd doorbrengen met z'n drieën, want die ene dag die hij in het weekend nog vrij is, staat altijd vol gepland met familie bezoek, verjaardagen etc. 

Op een doordeweekse dag is het vaak overal ook iets rustiger, en aangezien we inderdaad niet van massa's mensen houden, is dat ook altijd wel fijn.

We besloten om naar het strand te gaan. Eerst rustig wakker worden en daarna de spullen inpakken en richting het strand. We waren 1 van de weinigen, terwijl het heerlijk weer was. Onze kleine man vermaakte zich prima in het zand en later in het water. Hij vond het heerlijk om te "zwemmen" en verder lekker te spetteren. Na een paar uurtjes werd het wat drukker en vonden we het tijd om naar huis te gaan, zodat onze kleine man nog even kon slapen. Nou, hij deed een flinke middagtuk, helemaal moe van al dat spelen…. 

Eind van de middag moesten we nog even naar het winkelcentrum, omdat man zijn nieuwe rijbewijs moest ophalen. Ik dook nog even de bieb in waar in wat "genoegs" en andere tijdschriften kon lezen. Kleine man koos ook nog wat nieuwe boekjes uit. 

Op weg naar huis besloot man dat hij heel erg trek had in patat ;) We wilden dus eigenlijk patat gaan halen, maar…. er stond eigenlijk pasta op het menu, en daar hadden we ook wel zin in. Daarnaast aten we de dag ervoor al pannenkoeken, dus dat was ook niet erg gezond, een beetje afwisseling is wel fijn.
Dat geld hebben we dus lekker in ons zak gehouden. 

De dag was zo voorbij en we hebben echt genoten van het lekkere weer en van de tijd met elkaar. Zo'n gratis dagje wil ik wel vaker doen ;) 

Wat zijn jullie gratis activiteiten om te doen met het gezin? 

Strand!
Bordje pasta :) 

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat het zo rustig was op het strand! Ik wist niet dat dit kon in de vakantie. Ik dacht dat het dan altijd helemaal volgepakt was.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. voor ons is dat vaak vooral lekker thuis blijven, vooral als de buren ook thuis zijn. de kinderen spelen vaak superleuk samen. en ik ga vaak naar het jeugdspeelpark hier, een speeltuin met kinderboerderij samen. op fietsafstand, wel belangrijk aangezien ik meestal geen auto voor de deur heb :)

    BeantwoordenVerwijderen