woensdag 14 mei 2014

Ons weekmenu

Omdat ik vorige week leuke reacties ontving op ons weekmenu, zal ik hem zeker vaker gaan delen met jullie! Hierbij ons weekmenu voor de komende week;

Maandag 12 Mei;
Restje lasagne van zondag 11 Mei

Dinsdag 13 Mei;
Ik was samen met onze kleine man en we hebben poffertjes gegeten ;)

Woensdag 14 Mei;
Nasi

Donderdag 15 Mei;
restjes (waarschijnlijk een restje nasi en anders een restje pasta of soep uit de vriezer)

Vrijdag 16 Mei;
Aardappels uit de oven met verse kruiden uit de tuin (oa Rozemarijn)
Sperziebonen en een stukje kip

Zaterdag 17 Mei;
Brocollisoep (doorgeschoven van vorige week, aangezien ik vorige week asperges in de winkel tegenkwam en ik ze niet kon laten liggen, wat zijn asperges toch heerlijk!) :)

Zondag 18 Mei;
Broodje shoarma met salade

Toen ik gisteren boodschappen deed bij mijn vertrouwde super (Deen) viel het mij op dat veel producten weer een paar cent duurder zijn geworden. Bij de AH zijn dan weer veel dingen goedkoper, gelukkig kom ik in beide winkels! Het blijft met de boodschappen echt opletten.


3 opmerkingen:

 1. Mij valt het ook op dat de prijzen blijven stijgen... Moet je voor de grap eens kijken wat Coca Cola kost. Ik schrok me een hoedje! Scheelt tov een paar maanden geleden 0,25 tot 0,50 cent per fles... Nou is cola natuurlijk helemaal niet nodig en bovendien suikerwater, maar af en toe een glaasje (in het weekend) vind ik toch erg lekker...
  Leuk weekmenu!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, de prijzen blijven stijgen. Ik haal nu eigenlijk vaker de boodschappen in Duitsland, tenminste wat daar goedkoper is. Vooral de toiletartikelen, douchegel kost daar maar 65 eurocent. Wijn of spritz dranken scheelt enorm. Dus compenseer ik het op deze manier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Duitsland scheelt het inderdaad vaak veel, helaas wonen wij niet dicht bij de grens :( Ik zou er anders goed gebruik van maken! ;)

   Verwijderen