dinsdag 13 mei 2014

De kringloop valkuil…..


Afgelopen week gingen we weer eens naar de kringloopwinkel. We hadden er 2, maar sinds er een grote brand was, is er nog maar 1 over. 

Ik vind het zelf een prettige winkel, hij is erg groot en overzichtelijk, met verschillende "afdelingen" 

Op de terugreis van de vakantie kwamen we een aantal keer een leuke speeltafel tegen bij de wegrestaurants. Zo'n tafel waar je een treinbaan op kunt bouwen. Onze kleine man vond het geweldig (treinen zijn het echt helemaal nu!) en toen besloot ik dat dit ook leuk was om te hebben! (Hoezo consuminderen?) 

Aangezien de woonkamer, die enorm groot is, toch al een beetje vol wordt, dacht ik eraan om zoiets op zolder te zetten. Daarbij wil ik dan ook een bank, zodat ik erbij kan zitten (lees hangen…) 

Dat betekend dus dat we opeens weer iets vaker naar de kringloop gaan, want uiteindelijk komen we het vast daar tegen, maar hoe vaker ik er rondloop, hoe meer leuke dingen ik zie! De hele bekende kringloop valkuil. Ik heb inmiddels wat andere dingen meegenomen, maar toen ik naar de kassa liep met een super leuke loopauto (dat zou nr. 3 zijn in ons huis) hield vriend me tegen, gelukkig maar! 

Kom je graag bij de kringloopwinkel? En neem je dan ook allerlei "handige" dingen mee? :) 

3 opmerkingen:

  1. Ja, ik kom er heel erg graag. Maar de prijzen zijn veel hoger geworden, en dat maakt het minder leuk vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zomers ga ik toch liever naar rommelmarkten omdat je daar nog kunt afdingen en onderhandelen, wel heb ik daar tegenwoordig een boodschappenlijstje voor en als het er niet op staat gaat het niet mee naar huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oei ja, ik ken dat wel. Ze hebben altijd veel te veel leuke dingen xD

    BeantwoordenVerwijderen