zondag 11 mei 2014

Moederdag!

Vandaag is het moederdag, de grote commerciële dag om je moeder in het zonnetje te zetten ;) ;)

Ik heb zelf niet zoveel met moederdag, al is dit pas het tweede jaar dat ik het zelf vier. Mijn eigen moeder heeft er ook weinig mee en mijn schoonmoeder verwacht altijd een bezoekje en cadeautjes.

Ik vind het zelf belangrijker om gedurende het jaar te laten merken dat ik blij ben met mijn moeder, maar eerlijk is eerlijk, daar denk ik niet altijd aan, daarom is moederdag toch een leuke dag om dat even aan haar door te geven.

Afgelopen vrijdag heb ik dus al een bloemetje gebracht en een kaartje via internet verstuurd (ik had nog een gratis code, dus die heb ik mooi even gebruikt) Ze was heel verrast en vond het erg leuk.

Zelf heb ik ook een bos bloemen gehad en ik kreeg afgelopen donderdag iets mee van het kinderdagverblijf, ik heb het thuis aan vriend gegeven zodat hij het knutselding kon verstoppen. Ik ben benieuwd wat onze kleine man heeft gemaakt ;)

We gaan vanmorgen nog even bij mijn schoonouders langs en dan de rest van de dag lekker rustig aan doen, lekker samenzijn met ons gezin, daar kan geen cadeau tegenop!

Wat doen jullie met moederdag?

1 opmerking:

  1. Wij gaan brunchen met mijn moeder (en vader) en daarna door naar mijn schoonmoeder. Leuk maar druk. Gisteren heeft man een Moederdag dinertje gemaakt van Rosbief asperges en rozeval aardappeltjes. Straks krijg ik de knutsels en een kadootje.
    Ik denk heel het jaar aan hou blij ik ben met mijn ouders. Ze staan altijd voor me klaar en ik ga regelmatig op bezoek met een bloemetje, hun favo bonbons of zoiets. Toch zal ik Moederdag niet vergeten. Ze krijgt straks een bon van Douglas.
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen