dinsdag 8 april 2014

Stress!

Ben je net meer uren gaan werken en dan gebeurd er iets heel vervelends op je werk, een conflict....
Dan volgen er veel slapeloze nachten, dagen thuis om te piekeren en uiteindelijk gesprekken op je werk, uiteindelijk komt het vast weer goed, maar het gevoel dat er veel kapot is, dat blijft een beetje.

Morgen mag ik weer gaan werken, ik ben heel zenuwachtig hoe mijn collega's reageren en er volgt nog een gesprek met diegene van het conflict, waar ik ook enorm tegenop zie, zou het ooit weer een beetje worden hoe het was? Met plezier naar het werk en lachen met collga's?

Pfff... Zoals jullie lezen is er heel wat gebeurd, maar daar wil ik niet teveel over uitwijden. Ik had het heel erg naar mijn zin, maar dit hele gebeuren maakt het er niet beter op.

De afgelopen weken heb ik er meerdere keren over nagedacht; waarom niet thuisblijven? Rust in het gezin, zelf nog wat bijverdienen. Financieel kan het... Al wordt het dan natuurlijk allemaal anders!
Wil ik onze kleine man weer van de crèche afhalen? Zou ik het echt wel leuk vinden thuis? Zou ik blij zijn als we 1 van de auto's verkopen?

Een wirwar van gedachtes en gevoelens... Ik moet het de komende maanden gewoon even aankijken hoe het gaat. Maar als perfectionist en planner vind ik dat reuze moeilijk!

Wordt ongetwijfeld vervolgd.....

En excuses voor het heeeele onduidelijke blogje ;)

4 opmerkingen:

 1. .... niet te snel beslissen, wat je ook doet...!

  En ik hoop dat het uit te praten is op je werk. Sterkte met alle gedachten en gevoelens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het leven is te kort om stress hebben. Ik vaar mijn eigen koers en kies bewust voor waar ik mij goed bij voel. Succes met de gevoelens en gedachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit in een vergelijkbare situatie. Moeilijk om de knoop door te hakken. In jouw geval zou ik het zeker nog een kans geven. Maar ook niet meer dan 1 eerlijke kans, als die ook verprutst wordt, dan wordt het zeker tijd om over alternatieven na te denken... Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geef het nog een kans op het werk. Blijft het te stressvol, dan kun je altijd nog opzeggen. Dan kun je dan ook een keus maken tussen thuisblijven of een andere baan zoeken.
  Ik ben zelf wel thuis bij mijn kinderen en vind het zo heel prettig, maar je moet er wel zelf achterstaan.

  Succes met je keuze!

  BeantwoordenVerwijderen