woensdag 9 april 2014

Ons dagje Efteling!

Mijn werk ging voor vandaag toch nog niet door, dus morgen weer de eerste dag. Laatst gaf ik de spaarkaarten van de AH weg, maar zelf had ik natuurlijk gespaard om er ook nog gebruik van te maken, dus vandaag was dat zover.

We hebben een heerlijke dag gehad, de laatste keer dat ik in de Efteling ben geweest, is echt jaren geleden en er zijn allemaal nieuwe attracties. Naar mijn idee wordt het park steeds groter.

Aangezien we met kleine man waren, waren vooral de simpele attracties erg leuk (al vond hij de eendjes ook erg interessant die her en der rondliepen) Hij keek zijn ogen uit in het carnaval festival en de droomvlucht. Het besturen van zijn eigen auto bij de "automobiles" was helemaal een feest en het sprookjesbos was natuurlijk ook reuze leuk.

Toen hij vanmiddag toch in slaap viel in de buggy, hebben wij nog genoten van de Phyton en het schommelschip. We waren met 3 volwassenen, dus er kon steeds iemand bij hem blijven.

Ook al hadden we de kaartjes met korting van de AH, het blijft een behoorlijk prijzig uitje. De kosten stoppen natuurlijk niet bij de entreekaartjes, je wilt nog parkeren, iets eten en eerlijk is eerlijk, hij heeft ook een souvenirtje van ons gekregen.

Hoewel ik altijd roep dat ik de Efteling veel te duur vind (€35,- per persoon als normale prijs) is er ook wel enorm veel te doen, het is een heel mooi park en het is goed onderhouden. Ik vond het met de korting toch de moeite waard.
4 opmerkingen:

 1. Bij ons is het ook al jaren geleden dat we nog in de Efteling zijn geweest. We willen dit jaar ook graag nog eens gaan, maar het is inderdaad erg duur. Alle attractieparken zijn trouwens erg duur vind ik. Wij hebben 3 kids en dan wordt het zeker een hele prijzige onderneming.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij gaan ergens rond de pinksteren weer. Vorig jaar kon ik niet in de achtbanen omdat ik zwanger was, dus ik kan niet wachten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook leuke herinneringen aan de Efteling, maar schrik er nu voor terug vanwege de drukte. Was het erg druk, of viel het wel mee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het viel erg mee! Weinig wachttijd. Op de website van de Efteling kun je ook zien op welke dagen ze drukte verwachten, dat is ideaal!

   Verwijderen