donderdag 24 april 2014

Red de bijen!

Gisteren keek ik via uitzending gemist het programma Radar terug van afgelopen maandag, ik ben een groot fan van programma gemist! Gewoon lekker iets kijken wanneer ik dat zelf wil.

Als je het gezien hebt, weet je vast al waar ik het over ga hebben! De laatste jaren sterven er enorm veel bijen, mede door de gifstoffen die gebruikt worden in de land en tuinbouw, zelfs de planten die bij het tuincentrum verkocht worden zitten er vol mee! Schandalig vind ik dat, wij komen er ook allemaal mee in aanraking.

Via de website www.reddebijen.nl kun je een petitie ondertekenen die gericht is aan de directie van Intratuin, waar zij worden gevraagd alleen nog planten en bloemen zonder gifstoffen te verkopen, ik hoop van harte dat het lukt, dus ik heb hem getekend! Als je het met mij eens bent, kun je hem ook ondertekenen, bedankt!

5 opmerkingen:

 1. ben erg bang voor bijen ! zeker nadat ik door een van hen in m-n oor ben geprikt !
  sorry , dat was geen prettige kennismaking ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht dat het dit jaar juist heel goed ging met de bijen. Daar heb ik een nieuwsbericht over gezien dacht ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. natuurlijk gelijk gedaan, bizar eigenlijk dat sommige wetgevingen eigenlijk helemaal niet werken, mag jij het middel als consument niet gebruiken , wat natuurlijk een goede zaak is, maar mag een producent het wel gebruiken en weten wij dat als consument niet eens, dus kun je ook geen verantwoorde keuze maken.

  BeantwoordenVerwijderen