woensdag 12 maart 2014

Ondertrouw

We hebben een heerlijke dag gehad! Het was prachtig weer, ik kan alleen maar hopen dat we op de grote dag dit weer hebben!

Vanmorgen mochten we ons melden bij de gemeente en binnen een kwartier waren we dan eindelijk in ondertrouw gegaan! Terwijl het eigenlijk niks voorstelde vond ik het eigenlijk wel spannend :)

Toen we de kamer van de ambtenaar uitkwamen werden we verrast door mijn schoonouders met een mooie bos bloemen. We zijn toen lekker even een kopje koffie gaan drinken. Daarna ben ik met vriend en kleine man heerlijk over de markt gelopen, daar kan ik zo van genieten! Zo hebben we heerlijk veel fruit gekocht en heerlijke nootjes <3

Vanmiddag had vriend een sollicitatie gesprek, hoewel hij zijn werk leuk vind, zit hij niet helemaal op zijn plek. In Juli zou zijn contract weer verlengt moeten worden, maar wij twijfelen hierover. Geen paniek, maar hij kijkt toch verder. Het gesprek ging goed, maar hij vindt de functie helaas niet helemaal wat hij ervan verwachtte, ik denk dus dat dit niks wordt. Verder kijken maar weer!

Toen kleine man wakker werd van zijn middagslaapje was vriend ook alweer thuis en hebben we de rest van de middag in de speeltuin gezeten/ gevoetbald. Lekker genieten van het zonnetje.

Eind van de middag kwamen mijn ouders (ook met een bos bloemen en een fles champagne) ;) om op onze kleine man te passen, waarna wij uit eten zijn geweest.

Het was echt genieten vandaag, dat kan alleen maar betekenen dat onze echte trouwdag ook geweldig wordt ;)

6 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd. Klinkt als een geweldig leuke dag. En ook het begin van een heel speciale periode waarin je aftelt naar je trouwdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met deze toch wel bijzondere dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat je ondertrouw dag zo'n mooie dag werd!

    BeantwoordenVerwijderen