woensdag 19 maart 2014

Give away; kortingskaarten voor de Efteling

Albert Heijn had laatst weer de jaarlijkse Efteling actie. Met een volle spaarkaart krijg je €10,- korting op een kaartje voor de Efteling. De kaarten zijn inmiddels flink prijzig, dus een korting is dan toch meegenomen!

Wij wilden graag met onze kleine man en mijn ouders naar de Efteling, dus we hebben flink gespaard met de hele familie ;)

Uiteindelijk spaarden er zoveel mensen mee, dat ik 2 volle spaarkaarten over heb en die geef ik graag weg aan een lezer van mijn blog!

Dus.... Wil je kans maken op deze volle spaarkaarten, laat dan even een reactie achter. Ik verstuur de kaarten naar 1 persoon, dus er is 1 winnaar. Die maak ik komende zaterdag bekend.

Succes!

10 opmerkingen:

 1. Ik wil graag meedoen.

  Siebrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, ik wérk bij de AH (in België) - kaarten zat zodus ... misschien gaan wij ook eens piepen ... zou het veel veranderd zijn ? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zou geweldig zijn, ben aan het sparen voor vrienden van ons. Zij heeft birstkanker en zit middenin de chemo. Zodra de chemo is afgerond willen ze het vieren door naar de efteling te gaan. Ze zitten alleen erg krap en wij hebben besloten het voor ze te betalen......... Maar we gaan zelf nooit naar de A H. Dus dit zou wel een mooie gelegenheid zijn, zonder dat wij veel extra moeten uitgeven.

  Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel graag kom ik hiervoor in aanmerking. Graag!

  Groet, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook al heb ik geen kinderen, ik kom graag in aanmerking. Ik ben echt dol op de Efteling. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Samen besparen,

  Ik heb ook nog 6 volle en een halfvolle liggen, die wij niet gebruiken. Misschien kan ik ook iets uitdelen? Ik zie dat er veel belangstelling voor is.
  Laat het maar weten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Ik zie inderdaad dat er veel interesse voor is! Ik neem voor komende zaterdag even contact met je op, dan kunnen we ze samen eerlijk verdelen, oke?!
   Groetjes, samenbesparen

   Verwijderen
 7. Als trouwe lezer die nooit reageert, laat ik nu toch even iets van me horen. Zou ook heel graag kans maken op kaarten.
  Heel veel groetjes,

  Henny

  BeantwoordenVerwijderen