donderdag 13 februari 2014

Terug in de tijd

Het voordeel van ziek zijn is, dat je vooral veel op internet kunt "hangen" Blogs lezen, opruim tips zoeken en uiteindelijk bij verschillende blogs terecht komen die je nog niet kent, of die je wel al kent, maar dan de wat "oudere" berichtjes lezen, heeeerlijk! Ik heb heel veel dingen gelezen en zelfs uit oudere berichtjes kun je nog een hele hoop leren.

Het nadeel van ziek zijn, is dat je niet zoveel kunt. De praktijk blijft zeg maar een "beetje" achter. Zo is de griep voor het grootste gedeelte weer zo goed als weg, maar mijn keel! die doet zo'n pijn! Dus ik ben vandaag niet gaan werken en heb daarmee besloten om eerst maar eens heel goed uit te zieken, voordat alles weer van voor af aan begint…. voor de 4e keer ;)

Dat betekend dus ook dat ik echt op de bank of in bed lig. Ik doe kleine dingen in huis, maar hele opruimsessies daar begin ik niet aan, al zou ik stiekem wel willen, mijn lichaam heeft nu het meest aan rust!

Dat is dus het grootste nadeel; mijn To do lijstje voor als ik weer beter ben, wordt zo ook stukje bij beetje steeds langer… Als ik ziek ben zit ik ook vaak boordevol plannen… *als ik weer iets meer kan, dan ga ik een cursus …. doen of dan ga ik lasagne eten!* gek eigenlijk… in het dagelijks leven is die rust er niet en nu wordt ik gek van al mijn plannen… het is ook nooit goed he?! ;)

2 opmerkingen:

  1. Ik wens u beterschap met de griep.
    Doe lekker rustig aan en als u geen datum vastplakt aan alles op to do lijstje dan kunt u als u beter bent er altijd nog eens met een andere blik naar kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ziek zijn vaak ook een periode van bezinning! Net alsof je jezelf opnieuw opstart.

    Maar het ziek zijn zelf is natuurlijk wat minder.

    BeantwoordenVerwijderen