dinsdag 11 februari 2014

En toen was het weer even stil hier… weeeeeer ziek! Geen buikgriepje/ even niet lekker/ een beetje vervelend, maar echte flinke griep met alles erop en eraan. Na 2 dagen lig ik momenteel nog steeds uitgeteld op de bank.

Wat is dat toch? In December was ik de hele maand verkouden en sinds het nieuwe jaar ben ik al 3 keer flink ziek geweest. Nou hoor ik overal om me heen dat er ook van alles heerst en ik heb een kind op het kdv en reis ook nog eens met de trein, dus bacteriën en virussen genoeg, maar toch baal ik er van! Ik eet gezond, voldoende groenten en fruit en probeer genoeg te slapen (met een kleine man heb je die zekerheid niet altijd, helemaal niet als hij ook nog eens continu verkouden of niet lekker is)

Waarschijnlijk is mijn weerstand gewoon naar de maan…. ik hoop wel dat het ooit weer goed komt ;)

Tussen de slaapjes/ hangerigheid/ toch maar even onder douche slepen etc. door keek ik heel veel tv (telsell bestaat nog steeds mensen!!) en las ik ook gewoon wat blogjes. Daarnaast kon ik een uitbetaling van Euroclix aanvragen… weer €84,- naar het hypotheek extra aflos potje, wat overigens nog steeds niet zo vol zit, maar we komen er wel, ooit!

Verder ligt het huishouden lekker op z'n gat, want dat was echt het laatste waar ik mee bezig was, maar dat komt ook allemaal vanzelf weer goed. Ik hoop gewoon dat ik morgen nog weer een beetje opknap en ik donderdag weer kan gaan werken, al is het misschien ook weleens goed om goed uit te zieken?? Wellicht helpt dat? Nou ja, we wachten het af.

Ziek zijn bespaard ook niet echt… hoewel ik een etentje afbelde zondag, deed vriend de boodschappen, en hij is, wonderbaarlijk altijd wat meer geld kwijt (lees; hij koopt gewoon allemaal lekkere dingen) dus wat dat betreft moet ik ook maar weer snel opknappen ;)

En nu… weer terug op de bank, of naar bed…. klinkt na al die dagen gewoon nog aantrekkelijk….

3 opmerkingen:

 1. Balen zeg! Je weestand lijkt inderdaad niet optimaal dan. Ik heb ook twee gezinsleden die met de trein reizen, en heb ook het idee dat dit veel bacillen en bacterieën in huis brengt.

  Ik ben al heel lang niet meer ziek geweest (even afkloppen!!!!) Ik schrijf dit graag toe aan het feit dat ik elke dag hardloop.

  Ik wens je veel beterschap, en hopelijk was dit je laatste virus voorlopig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap!! Hopelijk gaat het snel weer beter met je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap! 'k Kan me voorstellen dat je het helemaal met gehad met al dat ziek(ig) zijn,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen