zondag 12 januari 2014

Weekend :)

Ons weekend is tot nu toe erg rommelig. Op vriend zijn werk is er weer allemaal gedoe met mensen die opeens, zonder echt geldende reden geen contractverlenging krijgen. Vriend zijn contract loopt komende woensdag af en krijgt wel een verlenging, althans… dit is toegezegd, maar een bevestiging is na meerdere keren vragen nog steeds niet binnen. 

Daar wordt ik dus onrustig van. Na het geintje vorig jaar met een failliete werkgever zijn we er achter gekomen dat "een baan hebben" niet zo vanzelfsprekend is.  Tot nu toe gaan we er maar vanuit dat het wel goed komt, maar al dat gezeur is niet echt goed voor de ontspanning ;)  

Mijn kleine goede voornemen van dit jaar om elke week 3 items op marktplaats te zetten, loopt tot nu toe nog niet zo goed. Alle 3 de items van deze week zijn nog niet verkocht :S Volgens mij houdt iedereen zijn hand op de knip na de "dure" (lees; zo duur als je het zelf maakt) Decembermaand. Ik zet begin volgende week gewoon weer 3 items erop, misschien wel dezelfde, maar verkopen zullen we ;) 

Het huishouden gaat nog steeds heel erg goed, en daar ben ik ook heel erg blij mee. Elke dag een paar klusjes doen, werkt blijkbaar als een tierelier. Sommige dagen kan ik zelfs maar moeilijk nieuwe klusjes verzinnen en dat is heeeeel lang geleden. Ik hoop dat we het zo vol kunnen houden! Het huishouden voelt dan niet meer als een groot ding.  

Verder rommelen we verder het weekend door. Met een verjaardag, het vinden van een nieuwe oppas voor kleine man en het regelen van de bruiloft. Daar zijn we sinds kort heel druk mee, maar daarover binnenkort meer!  Een hele fijne zondag toegewenst! 4 opmerkingen:

 1. Hier is het op Marktplaats ook erg rustig, volgens mij is dat elk jaar in januari zo en inderdaad een combinatie van de hand op de knip houden, maar ook misschien goede voornemens? Ik heb in de afgelopen weken een paar keer bij de Kringloop geweest en daar was het echt ontzettend druk, dus er is op zich wel belangstelling voor b.v. tweedehands. En daar kun je natuurlijk eerst kijken en hoef je geen verzendkosten te betalen. Hopelijk krijgt je vriend contractverlenging, maar het is verstandig om pas te juichen als het binnen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onzekerheid op werkgebied! Kan mij goed voorstellen dat jullie daar onrustig van worden.
  Niet opgeven wat betreft MP. Wij hebben soms dat er na een half jaar pas volop reactie komt (een aantal keer de advertentie verlengen of weer eens opnieuw plaatsen).Vorig jaar veel meegemaakt en enorm veel verkocht van mijn ouders en soms een beetje van ons zelf. Toch de eerste week van januari al 3 stuks verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker met die toezeggen, als hij donderdag niet iets anders gehoord heeft en op zijn werk verschijnt, is zijn contract officieel gewoon verlengd - getekend of niet ;-) Ik hoop dat dat in ieder geval iets meer rust geeft...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat wist ik niet eens, bedankt voor je reactie! Ik hoop vooralsnog dat we voor woensdag wel een bevestiging hebben, maar dit is goed om te weten. :)

  BeantwoordenVerwijderen