dinsdag 12 november 2013

Weer thuis....

Gisteren zijn we weer thuis gekomen en we kijken terug op een heerlijk weekje vakantie... Veel gedaan en veel gezien, maar ook lekker uitgerust.

Als je dan thuis komt verbaasd het mij altijd weer hoe vol ons huis staat ;)
In zo'n vakantiehuisjes gaat het prima met een tas kleding, 8 borden en 1 aardappelschilmesje... Maar hier.... Hier hebben we heel veel kleding, heel veel borden en iets van 15 aardappelschilmesjes, hahaha!

Ik heb dus besloten om de komende tijd weer te gaan ruimen/uitzoeken en marktplaats vol te zetten, zodat we de spaarrekening van kleine man weer verder kunnen spekken, gisteren al iets verkocht voor €250,- heerlijk!

En prompt zag ik gisteravond de brief van de belastingdienst tussen de stapel post liggen... Over de zorgtoeslag die we nog tegoed hadden (en al gekregen hadden, zoals ik in mijn vorige blog vertelde)

Maar..... Ik las in dezelfde brief dat we ook nog wat kindgebonden budget tegoed hadden.... Ik logde snel in op de rekening en ja hoor... Weer wat geld erbij.

Zo gaat het goed! De hele vakantie terugverdiend terwijl ik al helemaal vergeten was dat we dit nog zouden krijgen.

Nu weer over op de orde van de dag... Wassen, stofzuigen en vriend z'n werksleutel even langs brengen, want die was hij na alle rust vanmorgen in de haast vergeten ;)

2 opmerkingen:

  1. Lekker, als je geld terug krijgt van de belastingdienst! Voelt (vind ik) op een bepaalde manier toch altijd als extra.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen, woei! Met zoontje alles weer okee? :)

    BeantwoordenVerwijderen